meduskuuka ([info]meduskuuka) rakstīja,
@ 2008-11-23 12:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lio mio ibio
ļoti pieputināta septiņdiena. par vētru īsti to nenosauksi, bet par ziemu točna. vakar vakarā v. cepta milzīgu lasi ar fetas siera pildījumu. man vispār zivis negaršo, vispār man viņas riebjas, bet šitā bija tiri ēdama. dēļ tā fetas siera,laikam. kā sieru apēdu,tā zivij vairs klāt neskāros. hi hi. m.,protams,arii bija ieradies,kā jau v. tuvais draugs. d.bija dikti sapucejusies, laikam gaidīja vēl kādu vīriešu kārtas pārstāvi, vai arī cenšas izskatīties labi, lai kaut kādā veidā kacinātu m., lai šis saprot ko zaudējis. bet m. man liekas, ir vienalaga. man mīļais teica,ka m.reiz atzinies,ka šamam patīk apaļīgas sievietes. a pac viņš tāds traki tieviņš. aij,vatever. mans mīļais šonakt stradāja. es neko jēdzīgu nedarīju. palasīju k.hamsunu un likos gulēt, domās lūdzoties kaķenei,lai nelec uz kloķa un netaisa durvis vaļā. laikam nostrādāja.
pamodos ar šausmīgi labām galvas strādāšanas spējām. atcerējos pat iedzert vitamīnus, kalciju un paņemt uz darbu biezpienu. un tas sniegs ārā vienkārši uzsita tās labās emocijas,ko spēj dot ziema. nu to,ka visi mellumi apsnieg arī iekšā. un sapratu,ka nevajag neciest d. mani viņa tik ļoti kaitināja tikai tāpēc,ka biju jau iekšas pieņēmusi,ka man viņa nepatīk. un sāka man viņa nepatikt,jo likās,ka manam mīļotajam viņa patīk par daudz. aij,stulbi, kauns par sevi,ka to visu biju pateikusi arī mīļotajam. viens punkts greizsirdīgās nīdējas labā, wuhū. d. vai v. nekad manam mīļotajam neteiks,ka es viņām nepatīku,tāpēc tiek pieņemts,ka tā nav. bet,es, lūk esmu nīdēja,tikai tāpē,ka godīga. bet nevajadzēja. tas viss ir tikai manā galvā. patiesībā man visi patīk. vismaz tad,kad ir uzsnidzis sniegs pāri visiem mellumiem.
un man ir atkarība no mandarīniem.
man šķiet,ka šodien izskatos labi. un jūtos tāda radoša - oi,oi,oi vispār. vēl tik no tam pumpām vajadzētu tikt vaļā,bet kur tu tiksi,ja katru dienu gremo ādažu čipsu salmiņus.
es baigi negribētu nomirt ziemā. baigais čakars palicejiem. un maz ciemiņu kapos. jā,tā būtu stulba ideja nomirt ziemā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?