mazii ([info]mazii) rakstīja,
@ 2010-10-27 21:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar sapratu, ka man dziivee ir 2 lielas probleemas, no kuraam viena, patiesiibaa mani iepriecina :D 1)man vismaz 85% draugu - nu, to cilveeku labaakaa vai sliktaakaa pazinju staavoklii, ir muuzikji. liidz ar to tiekoties ar cilveekiem 85% gadiijumu es runaaju par muuziku. Man vispaar nav nekaadas nojausmas par visaam citaam miljons sarunu teemaam... Bet tas man taa kaa patiik :) nesuudzos, jaa.
2) man tachu jelgavaa tikpat kaa nav draugu. nee, nu nav jau nekas paarmetams. jo lielaakoties cilveeki sadraudzeejas skolaas, augstskolaas. es te nonaacu jau peec shii vecuma. un tie, ko es it kaa vareetu saukt par draugiem/labiem pazinjaam ir vai nu radinieki vai koleegji vai skolnieki :D tas jau arii nav nekas slikts. Bet vakar viens no maniem tieshaam retajiem jelgavas draugiem, shii vaarda iistajaa noziimee - kursh vairs nav ne koleegjis, ne skoleens, un pat nav kaiminsh, mani uzaicinaaja uz savu koncertu. un es tieshaam ljoti gribeeju aiziet. Bet Erviinam naaca miegs un bija milzu slinkums kaut kur doties. un man savukaart ljoti negribeejaas iet vienai, jo tad es aiz garlaiciibas izdzertu visu baaru un izsmeekjeetu vismaz puspacinju cigareshu. un veel vairaak man negribeejaas iet vienai maajaas pa nakti. Un tajaa briidii es nonaacu pie secinaajuma, ka man jelgavaa nav taadu draugu, kam pus12os vakaraa piezvaniit un teikt, ka peec 20 min jaabuut uz pasaakumu. protams, tas ir saistaams gan ar to, ka tie, kas ir taadi vairaak draugi, nekaa pazinjas, ir a)slinki taa peeksnji kaut kur iet; b)uzskata sevi par pietiekami veciem, lai vispaar ietu uz balliiti, kas nav maajas balliite. c)tie, kas ir atbilstoshajaa vecumaa, nav slinki un ir vecie, labie - tie studee Riigaa vai kaadaa citaa Eiropa pilseetaa un nav 20 min attaalumaa.
Luuk, taa ir mana probleema. smiekliiga, mazliet. Tagad nezinu, kas man jaadara - jaasaak maaksliigaa veidaa mekleet jauni draugi, vai jaameegjina paarveidot esoshie?
Principaa, vakar tajaa atklaasmes briidii es sapratu, cik ljoti man gribeetos, lai Eliina vai Rizz vai vilabaak abas vinjas dziivotu ar mani vienaa pilseetaa... :) Un veel es nodomaaju, cik forshi bija iireet to maaju kopaa ar labi paziistamiem cilveekiem, kuriem tu reizi pa reizei labpraat uztaisi vakarinjas, pljaapaa, malkojot viinu, liidz briidim, kad miegs jau ir paaraak smags.. eh.
nu jaa. taadas man domas maisaas pa galvu shodien..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elina
2010-10-27 23:50 (saite)
mhm, māja ar draudzīgiem cilvēkiem ir pavisam forša

(Atbildēt uz šo)


[info]elina
2010-10-27 23:52 (saite)
un vēl tev jābūt priecīgai, jo tuvojas taču helovīni :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazii
2010-10-28 09:10 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

te neko nerakstu
(Anonīms)
2010-11-30 15:16 (saite)
19 minuutes teerpa izveelei un 1 minuute nokaapt no piektaa staava zirgu namaa:) Es noteikti atsauktos! Es te igaunju zemee tikai kraaju teerpus simtu laadees un reti sanaak likt tos lietaa. Riž.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2010-11-30 15:17 (saite)
tur, kur neko nerakstu, tur gribeeja man tematu pieprasiit

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?