mazii ([info]mazii) rakstīja,
@ 2009-10-30 10:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
shii ir ljoti nejeedziiga diena, pagaidaam. Tagad nevaru izdomaat, kaa vinju paarveerst par jeedziigu tuvaakajaa laikaa. Saakaas viss ar to, ka no riita kaads bija iesleedzis paaraak spozhu gaismu, izraadiijaas - taa bija saule. jauki, bet nu ne jau 8os no riita!!! (jo esmu atkal pasaakusi guleet liidz 12iem...) Tad izraadiijaas, ka ir iznaacis tas briesmiigais zhurnaals ar bildeem, kuras mani kaitinaaja, un lika Erviinam kraut ar zhurnaalu jau statoilaa, kur par zhurnaalu nemaz nebiju samaksaajusi, bet paardeveeja nobijaas... un tad teica, ka vinja cer, ka es vinjai nesitiishu ar zhurnaalu, jo vinja man liks vinju nopirkt, jo tas sitiena rezultaataa ir sabojaats. Tad Viskijs, braucot mashiinaa, zaudeeja praatu, man naacaas vinju iepeert, citaadi galiigi nebija laagaa vairs. Un no taa, ka iepeeru kakjiiti, man saaka saapeet galva. vai arii no vinja sliktaas uzvediibas, vai arii, visdraazaak, to visu var izskaidrot ar manu frustraaciju sakaraa ar to zhurnaalu.
Galva gan turpinaaja saapeet, bet principaa viss bija ok, BJMK izsmeejaamies par visu ko, un tad es atcereejos, ka shodien ir peedeejais briidis, lai grieztu matus, citaadaak jaagaida veel meenesis, kameer atkal buus pieauguss meeness. Mana visu laiku labaakaa friziere Asnate nebija sazvanaama, bet jabkuru citu frizieri manos matos es pieliidzinu cilveekam, kas vispaar neko par matu grieshanu nezin. Taapeec noleemaam, ka Erviins man vareetu nogriezt matus. Man likaas, ka es visu izkaidroju diezgan labi, bet pirmais skjeeru pieskaariens izraadiijaas likteniigs... Viss paareejais sanaaca labi. bet taa viena skipsna, pashaa priekshaa... iisaaka nekaa, gribeeju un - ar maniem matiem jau ir taa - jo iisaaki, jo labaak chirkojaas. tagad man ir kaut kaads veidojums, superchirkains pashaa centraa, tas ir viss, ko spogulis raada. nu, tad gan man bija jaalieto ibumetiins un jaapagulj, lai mazliet atjeegtos. Bet peec paguleeshanas nekas nemainiijaas. Ok, galu galaa atklaaju, ka ja paareejos matus sasien un chirkainajam eerkulim ljauj valju, tad izskataas nenormaali stiliigi, nu tik stiliigi, ka vareetu uz vogue vaaka likt!! Nu, tik stiliigi...ka manaa skapii nav nekaa taada, ko pie tik stiliigas frizuuras pievilkt, lai paareejais, uz matu fonu neizskatiitos kaa no laukiem!
Teicu - nebraukshu uz tavu sasodiito koncertu ar tik izcilu frizuuru. taa nu seezhu svaa lauku apgjeerba viena pati, ar kakji, kursh visu laiku kaut ko gaazh, jo velns, kas vinjaa miit, tagad atkal ir savaa kontroleetajaa videe, nevis Kokneses maajaa, kur ir milzu suns, kaa rezultaataa Viskijs visu nedeelju bija paklausiigs paipuisiitis.
Bet tagad tikai saakas otraa dalja - te tachu izraadas ir daudz baisaak, nekaa Koknesee, maajaa pie mezha. nochiiksteeja aardurvis. Visi kaiminji ir prom un ir zinaams, ka pirmie saaks atgriezties 7dien.... skreeju lejaa glaat savu aadu, samezgiiju kaaju uz trepeem. Nezinu, kas chiiksteeja, bet es pat saaku domaat, piemeeriit savas "lauku" draanas, un doties uz pasaakumu, tikai lai nebuutu te vienai jaaseezh.
taa, tagad viss. Nelaime paari maalaam. Sliktaakais, ka no riita, kad izjaukshu savu pasaules stiliigaako frizuuru, mans matu kopeejais izskats nebuus maniijies...
p.s. Bet es ticu, ka jebkursh Jelgavas frizieris buutu izdariijis kaut ko pat veel sliktaaku...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elina
2009-10-30 20:00 (saite)
bet paliek taču vieglāk, kad tā izčīkst visu, ne ;)?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?