mazii ([info]mazii) rakstīja,
@ 2009-09-10 17:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
shodien ir kaut kaada labo lietu dienu. Erviins beidzot tika valjaa no zoba saapeem, kuru deelj vinsh man neljaava normaali guleet peedeejaas 4 naktis - visu laiku vaideeja un ceelaas 4os un modinaaja arii mani, lai pajautaatu, kur ir ibumetiins.. Tad veel es jau no vakardienas domaaju - what a fuck! peedeejo 3 gadu laikaa sadarbiiba ar visiem maaksliniekiem un dizaineriem, pie kuriem es eju ar savu lielisko ideju, bet taa realizeejas savaadaak, vai realizeejas par veelu, vai veel viskaut kas vinjiem nepatiik, taadi kliiriigi ljautinji lielaakoties... nu, tas mani bija taa izvedis, nedeeljas laikaa 4 nevar man vienu suuda afishu samaketeet, noleemu, ka man jaasaak shiis lietas dariit pashai. copy writing - ir, projektu vadiishana - ir. dizaina speejas - buus! visu dienu domaaju, kur lai to maacaas, pie kaada no paziistamajiem kliiriigajiem, vai kaut kaados ljoti daargos kursos, vai kaa un taa.. tad iznjeemu no pasta kastes aviizi jelgavas veestnesis, kuru es tagad lasu regulaari, lai zinaatu visu par konkuretiem, utt. un skatos - shodien pieaugusho izgliitiibas centraa atveerto durvju diena, tiem, kas tajaa dienaa piesakaas - 15% atlaide. domaaju - jaaaiziet paarbaudiit, kas ir piedaavaajumaa un cik ta maksaas. veerts piebilst, ka es to izlasiiju tiesi 16:15 un 16:30 saakaas atveertaas durvis. aizgaaju, kursi ir, leeti bez gala, un veel atlaide. un tagad es esmu prieciiga :) bet kaadus 200 metrus pirms maajaam man zvana viena no jaunajaam iirnieceem un jautaa vai ir kaads pagarinaataajs, saku, ka peec 2 min buushu un tad iedoshu. nemaz nejautaaju, kam vajag - atnaaku - shatos shiis kaut kur izraavushas elektrisko zaales plaaveeju un nezin kaa iedarbinaat. nu, vairaakas dienas jau prasiija, kaa ar zaales plaushanu, bet es tik saku - gaidam Friidi, shis atvediis, kad buus Latvijaa atkal. Nu, bet vinjas pa to iiso briidi, kameer es biju pieteikties kursos, apstaigaajushas visas kaiminju maajas un no tiem, kas tieshi paari ielai, dabuujushas to verkji :) jautri. bet labi, ka taa :) vispaar man patiik jaunie iirnieki. vaac sapuvishos aabolus un izmet, man jau sen tas apnicis bija.. tagad plauj zaali, tas man patiik, bet pagaidaam truukst laika, mazgaa visu laiku savus traukus, kaartiigi uzvedaas, neaicina ciemos debiilus draugus, nenjem manas mantas!!! nu, pilniigs pretstats oksanai :D esmu sajuumaa!!;) man skjiet, ka pat laikaa iiri maksaas arii!
shiis dienas vieniigaa sliktaa lieta ir mana saauksteeshanaas, pamodos ar saaposhu kaklu un nosviidusi, bet savukaart labi ir tas, ka man shodien ir briivdiena no bjmk un ar savu slimiibu es varu seedeet maajaas un peetiit vadaataaja gaitas. peace! :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]affair
2009-09-10 17:41 (saite)
imho, dizaineru kursi = good for shit

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazii
2009-09-10 17:48 (saite)
Bet es zinu, ka es pati no saakuma neko neiemaaciishos, un man jau arii vajag 3x gadaa afishu un 5x gadaa flaijerus salikt, tam jau pietiks, es ceru :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?