mazii ([info]mazii) rakstīja,
@ 2009-01-29 13:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
taa iisti uzskatu, ka man pieder triis lietas - richuks Bluuzs, gjitaars Oga Magone un Kakjis - Viskjis. Kad tajaa vasaraa, kas bija pirms shiis Bluuzam kaads noraava uzvaarda ziimi Schwin biju aarpraatiigi nikna nedeelju, moraali sagrauta un visaadi citaadi nelaimiiga. Kad apmeeram pirms gada uzzinaaju, ka Ogai Magonei ir elektronikas defekts, aizgaaju uz veikalu, kur man vinju paardeva un izlamaaju visus, gjitaaru mainiit pret citu atteicos. Oga Magone ir tikai viena! Kad septembrii Visiitim bija veseliibas probleemas, plaanoju pat njemt da vienalga cik lielu krediitu, lai vinju aarsteetu, bet izraadiijaas, ka vinsh pats sevi aarstee ljoti labi:)
pirms apmeeram 2 nedeeljaam muusu maajaa ievaacaas Oksana - chikse, shii vaarda tieshaakajaa noziimee. pati par sevi taa neko, bet nu kaadas vinjai briesmiigas draudzenes. jeezu. viena no vinjaam 1x pateica, ka vinjai Visiitis nepatiik. es biju otrajaa staavaa noskreeju leejaa un pateicu, ka par manu kakji te nebuus ne1 slikts vaards. Vakadien viss bars bija klaat. Dzeera snjabi, pannoja matus un visaadi citaadi puceejaas ieshanai uz krekliem. zinot, ka man shodien 3 koncerti (2as halturas, pirmaa 10os no riita) gaaju laiciigi guleet. ap 11iem. panjeemu Visiiti uz muusu istabu un skatiijaamies filmu. kaut kad veelaak vinsh bija nogaajis lejaa. apm 1iem filma beidzaas. nogaajaam lejaa uzvaariit miega teeju, shiis tajaa briidii gaaja prom. secinaaju, ka 2 stundas savu kakji neesmu redzeejusi. Jautaaju vinjaam, vai nav redzeets. Taa, kurai vinsh nepatiik, smiedamaas atbild, ka ne. Oksana saka, ka veel pirms stundas vinju esot bildeejusi. shiis aiziet, es taa kaa izmekleeju kakji pa maaju, nekur iisti neredzu, bet zinot, ka vinjam patiik kaut kur taa iesliist shad tad iipashi nesatraucos, jo no riita vinsh vienmeer celjaas kopaa ar mums un naak uz virtuvi diedeleet papildus paiku. 9os no riita virtuvee kakjis nav. izmekleeju visu maaju, nav. jau nenormaalaa histeerijaa skrienu aaraa, sniegaa kakju peedas ir, bet it kaa jau visaadi kaiminju kakji arii naak muusu seetaa. Vispaar shitik ljoti raudaajusi kaa shoriit nebiju aarpraatiigi sen. Azbraucaam uz haltuuraam, ik pa briidim zvanu Friidim uz blakus istabu, bet shis ar kakji nav redzeejis, arii, kad 4os naktii paarradaas maajaas. suutu Friidi izjautaat Oksanu, vai nav varbuut laikaa no 11iem liidz 1iem kaads gaajis aaraa, kad kakjis vareeja izliist no maajaas, shii saka, ka ne. Atbraucaam, izmekleejaam veelreiz visu maaju, arii ledusskapi, saldeetavu, veljas mashiinu, cepeshkraasni, pilniigi visur. Es jau atkal biju gatava saakt asaras liet un skalji aurot"kur ir mans kakjiitis", kad no kaut kurienes kaads taa klusi njaud. saakumaa likaas - kaut kur iespduudis. zem vannas, kur it kaa jau skatiijaamies, tvaika nosuuceeja caurulee...? tad es saprotu, ka njaudieni naak no aara. izskreeju aaraa, un skatos, ka Visiitis seezh zem mashiinas. nabadzinsh! vismaz 13 stundas bijis aaraa. Vinsh tachu vispaar aaraa ir bijis tikai saitiitee naakot no stacijas. un ne jau ziemaa, ne jau naktii, ne jau viens pats. paldies dievam vinsh ir bijis paaraak dumjs, lai aizietu no maajas taalaak par seetu, un pietiekmi gudrs, lai paliktu pie maajas. (nu, es vismaz domaaju, ka aarpus seetas vinhs nav bijis) un paldies dievam, aaraa nebija -30, paldies dievam ir seeta, un labi, ka viss labi.
bet - Oksana shodien izvaaksies. vinja to veel nezin.
moraale - nekad nekaadu pat nieku nedriikst nodariit manam richukam, gichai, un vismazaak - kakjim.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vins
2009-01-29 14:18 (saite)
jūtu līdzi Taviem pārdzīvojumiem, bet neskatoties uz to, uzskatu, ka kaķa turēšana tikai dzīvoklī/mājā ir sadisms!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazii
2009-01-29 14:22 (saite)
Ja es dziivou laukos, piekristu. Dziivot pilseetaa un ljaut kakjim aaraa iet aarii ir sadims. Jo aaraa nekas labs vinjus negaida, netiiriiba, slimiibas, mashiinas, nikni sunji, dzelzcelsh, utt. stress tikai dziivniecinjam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vins
2009-01-29 14:26 (saite)
inkubators nav risinājums.

(Atbildēt uz šo)


[info]elina
2009-01-29 15:03 (saite)
neaizmirsti arī uzšaut

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?