mazii ([info]mazii) rakstīja,
@ 2008-07-24 14:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
juutos ljoti maajiigi. (ja neskaita karstumu...) dzeks, kas jau kaadu pusgadu manaa kvartaalaa kaut kur regulaari speelee bungas, shodien beidzot ir atradis arii gjitaaristu, tiesa - gjitaara ir tikai daljeeji uzskanjota :D bet tas taa, man vnk patiik, ka pa logu man jau kaadas 2 stundas skan tikai dziivaa muuzika. atgaadina kaut ko no agraas jauniibas, kad neko nemaaki, bet ciinies un daries un stundaam speeelee, taada neatlaidiiba un milziiga ticiiba rokenrolam :) luuk, kas mani taa sajuusmina shaadaas jaunajaas grupinjaas. un juutos arii it kaa buutu bjmk, kur visu laiku shaadi pat riibina. (shitie gan jau arii muuseejie, heh)

Maajiigi arii taadaa zinjaa, ka negaidiiti paveersieni ir likushi izdariit leemumu uz kaadu ilgaaku laiku tomeer nostabilizeeties uz dziivi jelgavaa. un ai, kaa man tas der :)

vakardien bija Manuela atvadu balliite.nabaga ieceljotaajs, nepietiek ar to, ka balliitee bija kaadi 10 cilveeki, paredzēto daudz vairaak vietaa, balliites ietvaros notika pirmais negadiijums, kopsh bjmk paaarvaacaas uz to it kaa shaubiigo rajonu. 3 gadus esam vareejushi sadziivot vienaa kvartaalaa ar jelgavas chigaaniem, narkomaaniem un bezpajutniekiem. bet tagad, 11os vakaraa ejot uz benziintanku Paulim iegaaza ar kaaju pa galvu un ai... un ne jau tie, no kuriem baidaas visa pilseeta - nelabveeliiga rajona iedziivotaaji, kaut kaadi 2 idioti, kas vnk arii gaaja pa dobeles ielu. Atskreeja Antra, ka Paulim sper pa galvu, nobljaavos Zaniitei, lai zvana policijai un nesos uz notikuma vietu. Paulis griiljodamies tureejaas kaajaas, un kaut ko teica, lai laizh valjaa, izraadaa Edzinju, kas bija pilniibaa piespiests pie zemes, izlauztaam rokaam. Lai kaut kaa bez agresijas glaabtu Edzinju Manuels ljauniitim grieza ausi :D Mees tur bijaam jau viss bars. un arii ljauniishi sadomaaja saukt policiju un soliija Paulim 2 gadus cietumaa,ha. kopaa atbrauca 3 policijas brigaades, visi lielaas dusmaas sniedza lieciibas, tikmeer Paulis veema. tad Pauli un vienu no ljauniishiem aizveda uz policiju paarbaudiit uz alkoholu un pratinaat veel. Mees ar Antru braucaam liidzi, kameer aaraa gaidiijaam, tikai tad saprataam, ka visaa tajaa panikaa tas dzheks, kursh iegaaza Paulim pa galvu un sapleesa Edzinjam kreklu un spieda pie zemes, ir vispaar bez nekaadaam probleemaam no notikuma vietas pazudis, jo policija jautaaja - kam ir pretenzijas? atsaucaas Paulis un viens no ljauniishiem, otrs vnk aizgaaja. Paulis iznaaca pilniiba nosviidis, galiigi ne savaa aadaa un teica, ka grib tuuliit uz slimniicu. tikmeer Riigaa Erviins un Endijs nevareeja satikties, jo Erviins sajauca Turiibas staciju ar Atgaazenes staciju un Endijam izlaadeejaas telefons. neko, beigaas shie satikaas un kad atbaruca Endijs teica iedvesmojoshu runu, ka mees nepielajusim, ka shis gadiijums paliek bez sekaam, ja policijaa nostraadaas da jebkaada korupcija sakaraa ar to, ka izraadaas vienam no ljauniishiem rados un jelgavas policijas priekshnieks, tad to zinaas visi mediji. un otru ljauniiti pasji policisti peec Endija zvana pieteicaas atrast, jo Paulim ir nopietns smadzenju satricinaajums, un 10 dienas slimniicaa, laikaa, kad jaabrauc uz Vilnju nokaartot liidz galam visas saistiibas ar iestaajeksaameniem skanju rezhisoros. taads luuk vakarinsh. un beigaas veel lielaas atvadas no Manuela. nja.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]holandiete
2008-07-24 15:42 (saite)
santa barbaras cienīgi notikumi! :)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?