tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2022-08-03 20:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien darbā mēs esam tikai zvieguši.

No rīta man bija pusotru stundu garš zvans ar kolēģi Japānā, kuram pastāstīju kā izmantot dažādus datu analīzes rīkus.
To kolēģi sauc Shiba.

Protams, ka mūsu galā mēs, kā jau otrklasnieki, smejamies, hohoho, Shiba, hehehe, tas jau gandrīz kā Shiba Inu.
Bet visus uz lāpstiņām nolika lokālais japāņu kolēģis - hahaha Shiba san = Dog san!

Vēlāk mums bija komandas sanāksme, kurā paziņoja, ka viena kolēģe ir stāvoklī. Sarunā piemin, ka viņa to ir paziņojusi diezgan drīz, kāds pajautā, kad tad parasti to paziņo. Protams, ka man bija jāpasaka "next day after sex", jo tēta joki ir mūsu viss, visi gar zemi.

Tad vēl dienas garumā mēs visādi ķircinājām kolēģi, kurš nesen ticis pie autovad. apliecības, bet var braukt tikai ar automātisko kārbu.
Jautājam, kad viņš beidzot pievienosies īsto autovadītāju klubam.
Viņš domā pirkt auto un pusi dienas ap viņu stāvēja citi džeki stāstot, kas jāņem vērā auto pērkot, viens no viņiem domā braukt līdzi to auto apskatīt. Palūdzu, lai manā vārdā iesper pa auto riepu un pārbauda spiedienu.

Tad mans franču kolēģis iedzina sevi kārtējās sprukās, jo pateica stāvoklī esošajai kolēģei, ka viņš jau bija kaut ko pamanījis. Viņa (izraēliete) sāk viņu grilēt, kas bija tas, kas nodeva. Tas bija viens no dienas labākajiem brīžiem redzēt, kā griežas zobrati tā francūža smadzenēs, lai pateiktu pēc iespējas voucīgāk (jo viņš nereāli uz to iespringst), ka viņa izskatījās mazliet resnāka. Viņa viņam saka, ka nekāds vēders viņai nav, jo ir pārāk agra stadija. Beigās viņš izlocījās ar to, ka, iespējams, hormonu dēļ, viņai mainījās sejas izteiksme or smth.
Bet nu beigās mēs viņam atklājām, ka lielākais prieks bija redzēt, kā viņš iedzina sevi stūrī un meklēja risinājumu tikt no tā laukā. Mans bf ir reāli slīpēts šajos - reizēm viņam uzdodu trick question, bet viņš uz tiem ir ļoti modrs un vienmēr sniedz tikai pareizās atbildes :D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?