tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2022-07-13 11:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien atvēru Xmaxim gāzi vaļā līdz galam - tik traki nebija, varēja turēt salīdzinoši ilgi bez kaut kādas mežonīgās akselerācijas. It īpaši jau no 0 ātruma uzsākot, jo ieskrienas diezgan lēni.

Vispār, tie, kuri nav ar moci paši braukuši tomēr nekad nespēs saprast to vēlmi ne atgriezt līdz galam, ne pārkāpt ātrumu. OK, ne 200km/h uz Vantenieka, jo tas obv ir nereāli stulbi, bet uz šosejas vai tad, kad nav daudz auto apkārt - tam ir neiespējami pretoties.
Es esmy way too much law abiding citizen pa dzīvi, bet ar Nmax (nemaz nerunājot par jaudīgākiem močiem/skūteriem) man momentā ieslēdzas need for speed, tiklīdz tas ierūcas.
Vēl man arī diezgan daudz palīdz tas, ka braucu MTB, jo no turienes nāk tas, kur pareizi skatīties ejot līkumā, tāpat - 2 pirksti uz bremzēm at all times. Un MX pieredze arī palīdz. Līkumā nekad nedrīkst bremzēt, tikai pirms un, ja ir sanācis par ātru, jāturpina skatīties uz līkuma izeju un liekties/counter-steering (& ticēt un cerēt, haha), tikai ne bremzēt!

Un vēl šo to noderīgu esmu iemācījusies no FortNine.
FortNine: https://www.youtube.com/c/FortNine

Beibēm varu ieteikt pašām dabūt moča tiesības un braukt pašām pie stūres nevis aizmugurē kā pasažierim. YOU CAN DO IT!

Pamanīju jaunus radarus uz manas speeding štrāses, bet tie, cerams, filmē tikai no priekšas un priekšā, kā zināms, numura nav.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?