tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2021-11-26 19:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par zalando runājot - atlaides tur ir visu laiku, bet vislabākās ir pēc jaungada un pēc vasaras. Black Friday man neliekas labs brīdis, lai tur kaut ko pirktu.
Iesaku rīkoties šādi - salikt vēlmju sarakstā visu, kas patīk (ar atlaidēm vai bez) - gandrīz visam galbeigās tiek piešķirta atlaide 50% vai vairāk. Un ja tobrīd vēl to lietu gribas, tad arī var pirkt. Tie 20, 30 procenti - nav vērts. Nē, nu gadās jau, ka kaut ko izpērk, bet to vnk vajag uztvert, ka nav bijis lemts un ka tā vienkārši bija Marī Kondo svētība. Man ir lietas, kas tur tai sarakstā stāv diezgan ilgi, tāpēc arī sanāk novērot, ka piešķirtie atlaižu % ik pa laikam mainās.
Vēl es teikšu, ka zalando.lv, diemžēl, ir ar ne tik plašu izvēli kā zalando.nl. To es secināju, kad šo un to pasūtīju priekš radiem LV un joka pēc abas lapas salīdzināju meklējot viena un tā paša zīmola mantas abās lapās.

Un, lai arī liekas, ka esmu šopaholiķe, lielos vilcienos un mazos tramvajos tā lielākoties ir tikai šķietamība, jo pārsvarā man tikai patīk kā oposumam possīt uz smukām lietām, un beigās pieņemt lēmumu, ka varu arī bez tā vai šitā iztikt, jo kur nu to es vilkšu un tāpat jau visa kā ir gana. It īpaši jau šajos mēra laikos. Redzēs, kādi ierobežojumi mūsu galā gaidāmi.

Jāuzjauc kāds no jaunajiem džiniem labāk.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?