tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2021-09-05 10:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Visu nedēļu gaidīju iespēju nopļaut zāli ap māju.
Izvelku pļāvēju dienasgaismā, parauju striķi - sāk rūkt, bet pēc 5 sekundēm noslāpst.
Izsaucu Makgaiveru (bf) un tad tik sākās!
Gaisa filtra čekošana, aizlietās sveces žāvēšana, darbināšana ar gāzi dažādās pozīcijās, benzīna nolaišana (lai secinātu, ka benzīnā ir arī ūdens).
Bet spilgtākie momenti bija šie:

- startēšanas striķis nevilkās atpakaļ līdz galam, bf to daļu noņēma, lai iztīrītu un uztītu atsperi ciešāk. Ok, saliek atpakaļ kopā, uzliekam atpakaļ, paraujam, bet striķis neievelkas. Bf noņem to daļu nost un - tadā, atspere izlec un divi plastmasas sūdi aizlido izplatījumā! Es fakin kādu pusstundu un vairāk pavadìju rāpus ar rokām ķemmējot zāli un Spānijas kailgliemežus vismaz piecos kvadrātmetros! Vienu plastmasas figņu (un pat tajā esošo mikro-atsperi!) atradu diezgan drīz, bf viņu ieliek atpakaļ, bet tad aizlidina prom vēlreiz. Paldies, vējamāt! Turpināju ķemmēt un tomēr atradu! Abus! Reāla adatas meklēšana siena kaudzē, bet - man tiešām patīk pļaut, un es biju gatava uz visu, lai tas notiktu! Ok, uztinam atsperi un saliekam visu kopā vēlreiz, šoreiz viss Ok, viss tinas un velkas atpakaļ, nekas prom nelido.

- plāns iet pēc bendžas uz netālo benzakolonku, meklējam bačoku. Atveru vienu (no kura tika ielieta degviela iepriekšējā reizē) - no tā izbirst zeme un kukuržņi. Citos, ko mājas saimniece iedod, ir nenosakāmas izcelsmes kultùrslāņi. Ok, mēğinās izmantot esošo, jo pļāvēja bāka izskatās diezgan pilna. Laikam bijām daļu ūdens izdabūjuši laukā, jo beidzot iedarbinām. Sāku pļaut, bet pēkšņi vienai svirai nokrīt uzgalis, labi, ka rokā cimdi, neko nenobrāžu. To ātri salabo, bet pļāvējs atkal nepielec! Notecinam atkal mazliet bendžu, pažāvējam sveci un beidzot aiziet! Spriņğoju aiz laimes pa pagalmu! Mans bf teica, ka attiecībā uz braukšanu ar velo viņš nekad nav redzējis tādu entuziasmu kā par šo zāles pļaušanu.

- kamēr es laimīgi pļauju, draugs kaut ko ņemas ar tā viena konteinera tīrīšanu. Pēc laika pienāk un paziņo, ka esot tur atradis divas mumificētas peles. Nezinu, vai tās ir labākās piedevas benzīna uzlabošanai. Bet - mājas saimniece ir māksliniece un saimniekošana nav viņas stiprā puse.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?