tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2020-11-30 21:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pastāvīgi vienpusēja doma pēc Pedgara stabules
Tātad, Ascendum laikaposmā no 2014-2020. gadam ir iekāsis no VKKF 460K, kas viņus ir ierindojis top 20 VKKF atbalstītāko organizāciju vidū šajā laikaposmā (finansējums no mērķprogrammām + regulārajiem nozares projektu konkursiem). Rīt būs arī grafiks.
Lauvas (bet varbūt būtu jāsaka - pūces) tiesa no tā visa ir aizgājusi satori - apmēram 375k (uzturēšanai un visu to garadarbu izdošanai, ieskaitot to ar ždanoku), tad vēl kādi 70k ir iebiruši Ascendum darbības nodrošināšanai un visbeidzot šādi tādi krikumi.

Tad vēl visa tā lieliskā rotācija - Antonija pastrādā satori/ascendum, tad pasēž VKKF, padala finansējumu, Dacīte tāpat. Ilmārs arī kādu laiku starpnozarē pasēdējis, kā atradu kaut kur internetos. Šobrīd, piemēram, Literatūras nozares ekspertu komisijā ir gan Dace, gan partijas biedre Iveta. Ivetiņa ir arī starpdisciplināro nozaru ekspertkomisijā, kā reiz tajā, no kurienes Ascendum iekāš lielāko piķi. Manuprāt tas, ka Ivetas ir Latvijas Kārenas ar šo nostiprinās arvien vairāk.
Nauda nāk kā pa reni (arī no SIFeļa, uz kuru zvīgojošā zaigojošā aizvācās), tā kā iesaku pieturēt savus jūdasa grašus un neziedot, viņi prot apgūt visu, kas vien apgūstams, varētu teikt, ka pat bezmaksas stāvvietas caurlaidi nesmādēs, ja vien būs izdevība.

Vienvārdsakot, dārgie kultūras jomas darbinieki un pastalnieki, kuriem VKFF nav piešķīris gandrīz pusmiljonu - ceru, ka jums patika satori (atgādinu - 375k 6 gadu laikā no VKKF) bezzobainā intervija ar Viņķeli, jo Kabatas attīstība laikam tomēr nevar atļauties katram savam partijniekam uzsaukt dārgu baltmazgāšanas mediju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?