polija ([info]polija) rakstīja,
hmm - nu manā informatīvajā telpā neizskatās pēc "psc vse umrjom", bet nu lai būtu. Katrā ziņā atšķirībā no citām lietām, no kā arī mirst kaudzēm, šite var sanākt, ka cilvēks pats pie tā necik nav vainīgs.. Ja no sirdslsimībām u.c. var pateikt, ka nu, vecīt, vajadzēja ēst/dzīvot veselīgāk, alko/cīgas ir inde, utt, vai dzīvesstils - nu tur kkādi ekstrēmie sporta veidi, tad nu šito var aplipināt nezinu - rindā pie ārsta gaidot, sēžot busā blakus, utt..
Plus pagaidām ar diezgan daudz nezināmo imho. Kaut vai potenciālā ilgtermiņa ietekme.. Tb vai tas vīruss toč nekur neieperinās un nepaliek mūžīgi mūžos (nu kā herpes, piemēram) un, ja paliek, tad kādas potenciālās sekas? Imho kad tas būtu izpētīts un ideālā gadījumā vēl zāles būtu kaut kāddas drošas atrastas, tad varētu tā mierīgi atslābt..
Nu tur salīdzinājuamam, tak ja zinātu, ka ir gripa, visticamāk neskrietu pie hroniski slimās vecmāmiņas ciemos, ne tā? Ar sīto zarazu sanāk vislielākā problēma pagaidām, ka nevari zināt, vai neesi slims un nevari inficēt, jo gan inkubācijas periods baigi garais, gan arī tie bezsimptomu gadījumi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?