tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2020-06-11 15:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Manuprāt, tie cilvēki, kuri sacenšas, lai dabūtu medaļu par to, kurš ir visatvērtākais, vis-nerasistiskākais, vis-LGBTatbalstošākais, utt., ir kaut kādi apgrieztie rasisisti, homofobi, utt. - ne īpaši labāki par rasistiem un homofobiem.

Jo, ja tu bāz citiem acīs to, cik tev draugu minoritāšu vidū, kā tu viņiem jūti līdzi, utt., tu viņus izmanto, lai pats/pati pakāptos pa kaut kādām ūbermenša trepēm savas labsajūtas virzienā, pa ceļam notraucot asariņu, kāds tu labs un lielisks. Vai arī speciāli fokusējoties uz ekstremālā gala piemēriem, lai pēc tam šo mērauklu izmantotu attiecībā uz daudz lielāku cilvēku kopumu.

Lūdzu, esiet normāli un centieties saredzēt lietas ne tikai balts/melns krāsā. Miljoniem cilvēku saprot un jūt līdzi tām visām minoritātēm, bet kas ir nereāli atbaidoši un besīgi ir tie, kuri sev ir piešķīruši mesijas un tiesneša lomu. Piemēram, vainot cilvēkus rasismā un ignorancē, jo viņi neko nedara vai neiet uz BLM atbalsta pasākumiem un mītiņiem. Tā vietā, lai uz to veicinātu ar pozitīviem aicinājumiem, tiek močīts ar "tu esi rasists, tu neko nedari, tevis dēļ viss ir tādā pakaļā". Bitch, please, savu vainas apziņas ugunskuru es protu lieliski kurināt arī bez šādu lohu palīdzības. Varētu padomāt, ka visi šie sprukstiņi to vien dara kā dzīvo pa mītiņiem atbalstot visas grupas kas kaut kā cieš nevis selektīvi izvēloties to, kas ir tobrīd populārākais vai vnk pašiem sirdij tuvākais. Guess, what, citi arī ir selektīvi un priotizē lietas pēc citas mērauklas.

Tāpat, šķiet, ka šie SJW nespēj noteikt rasisma gradācijas un tiklīdz tev kaut kā jauši vai nejauši paslīd kāja vai mēle, tu uzreiz esi KKK goda biedrs vismaz 5 paaudzēs. Diemžēl, visu negatīvo nav iespējams izdzēst divās sekundēs.

Jā, kad es izlasīju par to, ka melno upeņu saldējumu nedrīkst saukt par 'Melnīti' - džīz, kas tālāk? Pieprasīt, lai visi, kuru uzvārdos ir kaut kas no balts un melns, tos nomainītu? Ja man šie cilvēki jākategorizē, es teiktu - iedoājieties līniju, kur vienā galā ir gnidrologs un otrā ir tas, kuru aizskāra saldējums 'Melnītis'.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?