polija ([info]polija) rakstīja,
kā jau minēja - tas ir saistībā ar hormoniem vai tml. KAUT KO, kas ir saistībā ar visu to grūtniecības, zīdīšanas, u.tml. padarīšanu.. Tāpēc dad`s brain tur zini vispār ņepričom. Ķip smadzenes kkā pārslēdzas režīmā "kas ir svarīgs/vajadzīgs bērnam" un pārējais vnk tāda sajūta, ka tiek nolikts tālākos plauktos. Man tikai šobrīd (arī bērnam būs 2i gadi vasarā, sķiet, ka sāku atcerēties lietas, ko pirms 3 gadiem uzskatīju par vispārzināmām un manai saprašanai pašsaprotamām. Kaut vai saistībā ar programmēšanu n`stuff..
Noteikti daļēji to vēl var saistīt ar faktu, ka kkādu tur laiku pirms un pēc bērna piedzimšanas, sieviete (pārsvarā jau ar bērnu paliek sieviete) ir nodarbojusies ar kko pavisam citu (bija kkur labs raksts par bērna kopšanas "atvaļinājumu", kur tu nostrādājies 24/7 ar mazu aurojošu bosu, kuram visu vajag "tagad") - ķip tāds pilnīgi nesaistīts darbs, kas reāli prasa visus resursus. Un tad piepeši ielekt atpakaļ vecajā vai kaut kamī pavisam jaunā - tas arī tā..
Bet nu, protams, ja ir svarīgas lietas, kuras nevar nekādi atcerēties, tad varbūt jāpieraksta vai jāmaina darbs.. Kolēģi jau pie tā NAV vainīgi, galu galā..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?