tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2017-03-06 20:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pasaki man, kas ir tavi draugi...
Zanders rakstās riņķī un apkārt, bet viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc intelektuālā elite (lai kas viņi arī nebūtu) zaudē savu ietekmi ir tas, ka mūsdienās ir daudz vieglāk izsekot tam, no kurienes nāk nauda, par kuriem viņi rīko simpozijus, raksta rakstiņus un ar kādiem cilvēkiem viņi burziņo.

Kāpēc būtu jāņem vērā kāds, kurš, piemēram, iet uz visādu kasieru kāzām vai arī ir spiests dot tribīni un intervēt cilvēku, kurš notiesāts par mēģinājumu izkrāpt ES fondu naudu, lai palīdzētu viņam iztaisīties baltam un pūkainam mākslas mecenātam? Kāpēc būtu jāņem vērā tie, kuri piever acis uz korupciju, interešu konfliktiem, jo pašiem ir tik plikas pakaļas, ka jācīnās par katru nokritušo drupaču? Un neko citu jau negribas, tikai būt tai intelektuālajai elitei. Kādu grāmatiņu uzrakstīt. Vēlams, ar VKKF atbalstu. Uzbliezt kaut kādu sēru un skumju un ciešanu mauzoleju nekurienes vidū un dusmoties, ka tauta neziedo.
Turklāt, tos plikos dibenus cenšas aizsegt ar visādiem gājieniem un atbalstiem gejiem, lesbietēm, transpersonām, feministēm, bēgļiem, kas nu kurā brīdī aktuāli, lai to izmantotu kā džokera kārti vienmēr, kad tiek uzdots jautājums par to, vai nauda tiešām nesmird un cik ilgi var dzīvot dzīvnieku fermā un censties staigāt uz pakaļkājām kopā ar tiem, kuriem tā nauda un vara? Ne ar visiem - tikai ar tiem, ar kuriem izdevīgi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?