tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2017-02-28 03:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man klājas neticami fantastiski - kopš atbraucu no Bostonas uz Bostonas Mazpisāniem, gandrīz neviens iestādījums nav spējīgs noņemt naudu no manas kartes, jo visur pārsvarā karti novelk "pa magnētisko līniju". Skaidras naudas gandrīz vairs nav. Tieku līdz bankomātam, bet arī tas naudu nedod. Vēders tukšs.
Aizeju līdz Whole foods, kur viņiem ir čipa lasītājs un, ievadot PIN kodu, izdodas nopirkt ēdamo. Pa ceļam uz mājām tomēr ieeju vienā seafood restorānā un palūdzu, vai varu uzreiz samaksāt par vakariņām - ja nu karte atkal nenolasās. Šie pamēģina, bet nekā. Taisos jau iet prom, bet restorāna menedžeris saka, lai taisos vien pie letes un uzsauca man vakariņas uz restorāna rēķina.
Pēc tam varen laimīga dodos izmēģināt laimi ar sasodīto bankomātu vēlreiz - fak jē, viss nostrādā, jo pamēģināju izņemt summas mazākos apjomos. Rīt jāiet atpakaļ uz to restorānu īstās vakariņās un jāatstāj liela dzeramnauda.
Pa ceļam uz mājām iegāju vienā pabā - miljons izlejamo alu, tai skaitā IPA un bārmenis man deva pagaršot dažnedažādus, līdz atradu the One.

Vai es neesmu viens lucky sieviešu dzimtes bastard?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?