tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2016-11-10 21:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
VKKF finansējums projektu konkursiem vizuālās mākslas nozarē 2006 - 2016
Izmantoju Valsts Kultūrkapitāla fonda mājas lapā publicētos datus, lai apkopotu informāciju par projektu konkursos piešķirto finansējumu vizuālās mākslas nozarē laikaposmā no 2006 - 2016. gadam. Laikaposmā no 2006. - 2013. gadam summas bija norādītas LVL, bet no 2014. - 2016 - EUR.  

Vizuālās mākslas nozarē finansētākās organizācijas pēdējo 10 gadu laikā (2006 - 2016) 


Neputnam lielākā pļauja uz vizuālās mākslas žurnālu "Studija" un "Fotokvartāls" rēķina. Vispār, ja vēl pieskaita "Neputna" ieņēmumus no literatūras nozarē iesniegtajiem projektiem, gan jau arī starpdisciplinārajā nozarē un gan jau ir ierausts arī citās nozarēs, iespējams, ka varētu būt viena no VKKF finansiāli atbalstītākajām organizācijām.
 
Vizuālās mākslas nozarē finansētākie individuālie projektu iesniedzēji pēdējo 10 gadu laikā (2006 - 2016)


Sandra Krastiņa ir VKKF direktora Edgara Vērpes sieva - 33. finansiāli atbalstītākā individuālā projektu iesniedzējā no apmēram 610 projektu iesniedzējiem pēdējo desmit gadu laikā.  Vērpe ir bijis VKKF direktors pēdējos 10 gadus un arī pirms tam. 

Ojārs Feldbergs - tas arī labais frukts, izskatās, ka piesaka projektus cik vien daudzās nozarēs iespējams. Es joprojām atceros viņa nozīmīgo akmens sēklas stādīšanas projektu :D Kur nu es, visa Latvija to ievēroja un uzreiz tapa kulturāli daudz bagātāka. Turklāt sniedz projektus gan individuāli, gan caur SIA "Pedvāle"



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?