tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2016-05-20 16:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kad ceļoju, tad man vienmēr patīk iet uz tirgiem, bet visvairāk uz pārtikas tirgiem.
Un raugi, Florence jau atkal ir kārtējā pilsēta, kas tirgusam vulgarisam pievienojusi papildus vērtību iekārtojot daudzus restorānus ēkas otrajā stāvā, kamēr pirmajā joprojām darbojas parastais tirgus.
Kā arī - vienā restorānu zonas malā ievēroju palielu zāli aiz stikla sienas, kas izrādījās pavārmākslas meistarklasēm vai kam tamlīdzīgam domāts iestādījums ar daudzām galdu-plīts rindām, kas gaidītin gaida visus tos, kuri kā aptrakuši skatās visus tos Master Chef raidījumus un degtin deg pēc izdevības kapāt, kult un mīcīt, kamēr kāds zvaigžņu-šefs uz viņiem kliedz nelabā balsī.

http://www.mercatocentrale.it/en/virtual-tour/

Nu lūk, un man liekas, ka būtu vienkārši kruti, ja Rīgas Centrālais arī attīstītu to virzienu, jo tūristi jau tāpat bieži vien uz turieni slāj, taču feinšmekeru nogaršotājrestorānstūrīšu/plaču tur īpaši nav, jo visas tās lavočkas un ēstuves man vienmēr ir likušās tādas drusku žēlīgas, kur stūros vēl kaut kāda padomju smaka aizķērusies. Nezinu, moš tagad kaut kas ir mainījies.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nova
2016-05-20 22:31 (saite)
Ē.Hānbergs savā Centrāltirgum veltītajā daiļdarbā par tām paviljonu kaktu ēstuvēm izsakās samērā atzinīgi

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2016-05-20 23:45 (saite)
Šūr, šūr, bet es teiktu, ka tur vajag par latvieti piedzimt, lai tos kaktus novērtētu, savukārt lai to varētu pārdot tūristiem, vajag to visu pacelt augstākā, dārgākā līmenī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]traffico
2016-05-20 23:12 (saite)

Tak mums tā privātās telpas izjūta - pie galda 4 krēsli, bet ja 1 sēž, tad aizņemts.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?