tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2016-04-06 00:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Katram klozetpodam savs vāks
Draudzenes Liānene un Norene lasa savus nopelniem bagātos darbus ASV Kongresa bibliotēkā.
Ķipa viss cool n' šit, atbalsta arī VKKF eksperti un ekspertes un, haha, Vaļera Baltzirgs savas bankas aizsegā. Baltzirgs sponsorēja arī Norenes izgudroto Soduma balvu.

Baltzirgs, tas pats, kurš kopā ar Marsieti un Jenotu kasieri Ļaunupu, Hūtes nemesi no Lembergtaunas un citiem švaļiem lika pamatus biedrībai, no kuras vēlāk izveidoja Kabatas attīstība.


Tas pats, par kuru re:baltica rakstīja: "Tikpat izsmalcināti Belokoņs izvēlas savus draugus un biznesa partnerus. Bijušā ASV prezidenta brālis Nīls Bušs, Putina radītājs Boriss Berezovskis, bijušais Ukrainas premjers Pāvels Lazarenko, bijušais Latvijas premjers Einārs Repše, bijušais ārlietu ministrs un vēstnieks ASV un NATO Aivis Ronis (tagad satiksmes ministrs), ietekmīgais Valsts ieņēmumu dienesta ierēdnis Vladimirs Vaškevičs. Šos cilvēkus Belokoņs uzrunā uz Tu." (un arī Noreni).


http://www.rebaltica.lv/lv/petijumi/netira_nauda/a/165/gime.html


Man liekas, ka tas viss aiz tā, ka kāda māk priekšzīmīgi kruzuļcakainrakstainvārdus no Vārdenes izrakstīt, savukārt Baltzirgs nav pabeidzis filologus - droši vien remdē kādu dvēseles sāpi atbalstot Latvijas lētos intelektuāļus, kad nav aizņemts savā (at)mazgātuvē.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?