tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2015-11-01 14:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu ir dāvana sagādāta arī vecākajai māsasmeitai - audeklu rāmīši, akrila krāsu komplekti un otas (zinu, ka viņai patīk gleznot). Tagad tikai tās krāsu tūbiņas cauri lidostas kontrolei dabūt (mililitros pilnīgi noteikti ierakstās, cerams tik, ka nav aizliegtas kā tādas).

Vispār, ja man jāiet iepirkties, tad daudz labāk par Amsterdamas pārpludināto centru man patīk Amstelvēna - velecoliņš līdz turienei ir tukšs, nav tūristu (tikai es un vēl daži) un tautas kā tādas ir daudz mazāk un ir visādi foršie veikali, piemēram, nereāli kruts siera veikals ar foršu pārdevējonku, kur tiešām liekas, ka tie sieri ir daudz īpašāki un labāki un no dažādiem ražotājiem nekā Amsterdamas tūristu siera veikali, kur viss liekas tāds diezgan vienveidīgs. Tāpat - ja gadās saulains laiks, tad dabūt labu galdiņu piesaulē foršā kafejnīcā Amsterdamā ir gandrīz mission impossible, ja tā diena nav iesākusies bez izteikta fortūnas atbalsta.
Ir gan vietas un lietas, kas man Amsterdamā patīk, bet iepirkties parastajās lupatu un mantu bodēs gan tur ir pilnīga nāve un centru es tagad dēvēju par Mordoru.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?