tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2015-09-11 20:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vouteram ir 40 un viņa profesija ir TV operators. Viens no viņa projektiem bija kaut kas līdzīgs "Degpunktam", kur viņam kopā ar vienu žurnālistu un režisoru bija jāmeklē un jāfilmē ar slēpto kameru sīkie noziegumi.
Tātad, iesēžas savā stereotipiskajā filmēšanas busiņā un brauc uz Roterdamu un dziļā doma ir atklāt un atmaskot tos, kuri pārdod pa_leeto tehniskās apskates talonus vai kas nu šeit Nīderlandē autovadītājiem tiek izsniegts. Kā viņi ir dzirdējuši, ar šo biznisu nodarbojas turki. Nolūko attiecīgo kantori un žurnālists dodas iekšā, kamēr Vouters un režisors tup busiņā, taču žurnālists kā akā iekritis. Režisors sāk satraukties un iet to žurnālistu meklēt. Kad režisors aizgājis, pēkšņi Vouters spogulī redz, ka žurnālists nesas uz busiņu kā vēja plēsts, bet viņam pakaļ dzenas bars ar turkiem, kuriem līdzi ir arī ne pārāk draudzīga paskata suņi. Žurnālists jau pa gabalu bļauj, lai taisa vaļā durvis, ielec mašīnā, taču abiem nav kur sprukt, jo nez ko kurienes busiņam priekšā un pakaļā piebrauc auto un klāt ir arī bars ar nikniem turku džekiem, kuri ar koka nūjām dauza pa auto. Izrādās, ka žurnālists vienreiz jau ir bijis šajā vietā kā "nejaušais garāmgājējs" un kāds no turkiem šo ir atpazinis pēc raidījuma TV. Vouters teica, ka īpaši omulīgi nebija, it īpaši tāpēc, ka policiju pēc zvana nācās gaidīt 45 minūtes.
Reizē ar policiju uzrodas arī režisors, kurš tuvojas busiņam kopā ar citu baru turku un kaut arī tie galīgi nav draudzīgi, policija saprot, ka viss ir it kā atrisināts un notinas. Busiņš joprojām ir ielenkts, savukārt režisors ieiet kopā ar turkiem kaut kādā ēkā un ārā iznāk tikai pēc kādas pusstundas, iekāpj busiņā un saka, ka nu var braukt prom. Kad Vouters un žurnālists prasa režisoram, ko viņš tur esot darījis: "Kā ko? Dzēru tēju!" Vienīgais veids, kā viņš pārliecinājis turku mafiju - paziņojis, ka viņš un viņa komanda ir no Discovery, bet, diemžēl, neko nelegālu viņu bodē nav atklājuši.
Priekš nākamajiem slēptās kameras filmētiem raidījumiem džeki nolīguši miesassargus.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]traffico
2015-09-11 23:44 (saite)
Discovery laikam rāda visur un tā ir atpazīstamibas/kavalitātes zīme laikam. Nudien.
Man priekšā stāv mazs (mūsdienās laikam visiem ābolzīmola galda dators ir lielāks) lcd televizoriņš- es nudien lāga neatminos, kad pēdējo reizi viņu ieslēdzu- kaut gan pat patīk mērena kakofonija- radio iestellēts pareizajā skaļumā, tv rāda bildi, bet neko sevišķu un pats kaut ko strādājos pie datora. Sen tā nav darīts. Laikam vairs nepatīk, vai arī iztieku ar datoru.

(Atbildēt uz šo)


[info]krazuu
2015-09-18 11:36 (saite)
Foršs darbs, azarts & adrelanīns utt, bet, nene, es tomēr preferēju birojdarbu :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?