tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2015-08-06 15:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ascendum

Leļļu teātris
Atrodi 5 atšķirības šo "sarunu" jautājumos:

http://www.satori.lv/raksts/9723/Raitis_Hrolovics/Es_radu_istas_lietas

http://www.satori.lv/raksts/9652/Arnis_Balcus/Protams_makslai_vajag_telpu

Haha, brīvais portāls, kurā patstāvīgo domu rausta aiz striķiem.

Izskatās pēc tādas stratēģijas, kuru varētu izmantot Putins - bombī ar vienu un to pašu "vajag muzeju, vajag muzeju, vajag muzeju RTU ēkā", kamēr notic, ka tiešām vajag un tieši RTU ēkā.

Atgādinājums, kurš finansiāli atbalsta Mākslai Vajag Telpu (un kādas ir plānotās izmaksas (izmaksas paņēmu no tobrīd svaigākā propagandas raksta, kad taisīju šo grafiku (kaut kad aprīlī/maijā) :



(Ierakstīt jaunu komentāru)

tikšanās
[info]kristiana_angel
2015-08-07 17:10 (saite)
dikti gribētos apspriet šo tēmu un vēl dažas klātienē... kā to varētu saorganizēt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2015-08-07 22:40 (saite)
Skype ir visklātienīgākais, ko varu piedāvāt svaigi izveidotam profilam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

skype
[info]kristiana_angel
2015-08-07 23:04 (saite)
Līdz šim brīdim esmu izvairījusies no skype lietošanas.

Mans draugs sviesta cibu izmanto jau sen, es tikai ar vienu aci pār plecu esmu vērojusi, kas te notiek. Pārsvarā mana dzīve ir noslepenota, citādi citu cilvēku domas traucē, jo velk savas izpratnes virzienos...
Palasīju visu, ko raksti par Jaunupu. Secināju, ka Tevi viņš interesē tikai literatūras dēļ... Ja viņa biedrības būtu putnu aizsardzības sfērā, tad paietu garām nemanot...
Es redzu kas notiek otrā pusē, zinu kamdēļ ziedotāji ziedo, Ziedojumi pret labiem papīriem, darbiem, utt.. Mans mērķis nav kādu ietupināt.
Drīzāk tas tāds dvēseles kliedziens, parunāt ar kādu, kurš redz, rok un domā. Veido glītus teikumus ar labskanīgiem vārdiem.
Nezinu, kāds Tavs mērķis...
Varu mēģināt uzinstalēt Skype...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2015-08-08 00:21 (saite)
Mani ļoti fascinē tas, ka cilvēki man mēdz pārmest to, ka tas, par ko rakstu, ir tikai viena sfēra - uzreiz sāk močīt par to, kāpēc es neinteresējos un nerakstu, neroku par visu. Norādi uz kaut ko vienu - uzreiz spuras gaisā - jā, bet kāpēc tu neraksti arī par to otru vai trešo.
Varbūt tāpēc, ka man ir sava dzīve un laiks (un arī nauda - man ir jāpērk Lursoft dati par savu naudu), ko atlicinu kaut kādai tur izpētei, ir tik, cik ir. Es neesmu vesels portāls ar n žurnālistiem un resursiem.
Un, atšķirībā no Tevis, es vismaz esmu rakstījusi par kaut ko, kamēr tie, kas man mēdz braukt augumā nav neko tādu darījuši vispār it nemaz.
Skype vari neinstalēt - dzīvoju Kanādā un atšķirība ar Latvijas laiku ir 10h un man būtu speciāli jāceļas agri no rīta.
Ja gribi, iekomentē savu epastu un tad nodzēs to komentāru - man nāk komentāri uz epastu. Aizsūtīšu sev epastu un tad varēsi uzrakstīt par to, ko pati zini, esi novērojusi. Tikai vēl labāk būtu, ja tu to varētu uzrakstīt savā svaigizceptajā cibas žurnālā. Kā to daru es.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Kļūdas labojums
[info]mazeltov
2015-08-08 00:22 (saite)
Nevis "sev epastu" bet "tev epastu".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

:o
[info]kristiana_angel
2015-08-08 01:28 (saite)
Es neko nepārmetu un netaisījos to darīt. Man Tavs pētījums pat ļoti palīdzēja. Ja es šobrīd netupētu uz ienākumiem, kuri ir līdzvērtīgi tualetes poda vāka apakšējās sastāvdaļas veidotajam ciparam, pārskaitītu Tev Lursoft izdevumus.
Pati es nevēlos neko publicēt.
Mani vairāk interesē ierēdņu un uzņēmēju savstarpējā sadarbība. Precīzāk, kā apkārtējie cilvēki/iedzīvotāji nodrošina shēmotājiem "drošu" vidi. Un tā nav tikai šodienas problēma (ja tā vispār ir problēma).
Labklājība ierodas tīru domu un darbu vidē.
Nesen uz ielas redzēju Demakovu.. nez, vai saprot par ko tagad tā, nesen bija raksts par Birkavu - teju kļuvis akls...

P.s. Ja vēlies, uztaisi pati to "joku" ar e-pasta adresi, man arī nāk komentāri uz e-pastu. Nosūtīšu Tev savu vārdu, uzvārdu un personas kodu ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?