tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2015-08-04 14:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēl dažas dokumentālās filmas, ko vakar noskatījos (paldies, Netflix):

Happy People - stāsts par mednieku dzīvi Sibīrijas ciematā, kur var nokļūt (un no kurienes var izkļūt) tikai ar helīti. Stāsts sadalīts 4 daļās pa gadalaikiem, lai parādītu, kas katrā no tiem aktuāls. Baigi žēl, ka stāstītājs (vācietis ar attiecīgu akcentu anglenē) runā pāri sulīgajiem krievu tekstiem (nē, ne rupjiem, bet nu tam krāšņajam pāķu izteiksmes stilam) nevis izvēlas rādīt subtitrus angļu valodā. Bet kaut ko jau dzirdēt var. Ļoti patika smukie suņi.

Splinters - stāsts par sērferu dzīvi Papua Jaungvinejā - ciemā divi klubi, kuri sacenšas un reizēm izkaujas savā starpā, bet tad parādās cerība uz jaunu, skaistu dzīvi sērfošanas sacensību veidā, kur galvenā balva - ceļojums uz Austrāliju, sērforšanas nometni - and let the drama begin!

Pump - vecais labais storijs par to, kā nabaga amerikāņiem nav iespējas izvēlēties, ko liet savu milzīgo auto bākās un kā ļaunās korporācijas dod naudu politiķiem, lai tas tā turpinātos ilgi un dikti un nebūtu konkurences. Info par to, ar ko darbināt savus auto, kā arī info par to, ka daudzi auto ir piemēroti, lai tos darbinātu gan benzīnu, gan etanolu, ja vien uzhako autoražotāja automašīnai ieprogrammēto info (nelegāli - vai nav kruti, ka tu nevari rīkoties ar savu īpašumu kā vēlies, haha, brīvajā amerikā) vai arī ar vienkāršu papildus fiņķikļušku, ko jebkurš var viegli uzstādīt savam auto (kas arī ASV ir nelegāli, piemēram, autodarbnīcām ar to nodarboties ir aizliegts). Plus vēl apskatīti citi alternatīvie veidi (elektro, biomasa, tad vēl Tesla ar savu akumulatoru).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?