tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
Re: muagaga
Jep, manai mammai tas pats - no piena pārstrādes uzņēmuma visu laiku viņai saka, ka piena analīzes sūdīgas, bet kad pati aizveda uz citu laboratoriju, tad izrādījās, ka vietējais viņu čakarē. Bet viņa tāpat iesākt neko nevar - ja kasīsies, tad neņems vispār.

Tur vēl bija tāds storijs, ka tas vietējais uzņēmums, pirms bija sankcijas no Krievijas, teica, lai mamma iepērk vairāk govis, jo vajag, lai viņa vairāk piena nodod. Paņēma kredītu, lai palielinātu govju skaitu, kaut kādu tehniku arī piepirka (lietotu, ne jau jaunu). Pēc sankciju ieviešanas sākās viss tas analīžu čakars + kādu laiku vispār neņēma. Tagad atkal ņem - 14 sanči litrā. Nu vot pasaki, kā lai tam pilsētniekam ieskaidro, ka ne jau manas mammas vaina ir tajā, cik piens maksā vai pie tā, ka viņa nevar nopelnīt. Kur nu nopelnīt, pat par izdzīvošanu to grūti nosaukt. Un kredīts bankai jāmaksā, bet viņas ienākumi ir apmēram 70-80 euro nedēļā.

Nu ko, dzimtenes nodevēja es, ja parakstīšu darba līgumu, varēšu palīdzēt to kredītu maksāt. Turklāt smieklīgi, tas kredītmaksājums jau nav nekas liels - 270 eur mēnesī. Man tas neliekas nekas liels, bet Latvijas laukos tas ir baigais piķis.

Bāc, man vienkārši asinis uzvārās un sirds aptekas zinot, ka ne jau mana mamma ir vienīgais tāds cilvēks, kurš Latvijā šādi sitas pa dzīvi, kamēr visādi šķēļveidīgie izmanto savu negodīgi iegūto varu un naudu, lai tikai spiestu un spiestu šo valsti kā citronu nez cik reizes.

Fū, end of rant.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?