tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-12-19 20:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viss tik pēdīgs
Work hard, play harder!
Trešdien viss sākās ar darba Ziemassvētku pasākumu, kas bija ļoti foršs un omulīgs; promejot visi dabūja dāvanu, kas izrādījās dāvanu karte no piedarba gadžetu un elektronikas veiča - piemetu arī savu piķi un nopirku ārējo cieto disku foto un video glabāšanai, lai ir ko vecumdienās rādīt saviem desmit suņiem. Ceturtdien atkal kopā ar tuvāko kolēģi un priekšnieci gājām atvadu vakariņās uz tuvējo restorānbāru, kur es reāli žūrfiksoju, jo sākumā saplēsu glāzi un pēc tam arī švecturi. Savukārt šodien man bija pēdējo aliņu saskandināšana ar džekiem, beibēm, apskāvieni, labi vārdi, trīsbuču bučas, bet, pats galvenais - pēdējie ping-pongi un mēs rāvām vaļā riktīgi pa nopietno - visi elsa un pūta un neticēja, ka es pa kluso netrenējos. Bet nu talantu jau nenodzersi.
Tagad mazgāju pēdējās netīrās drēbes, lai paspētu aizskriet visu izžāvēt; soma sakrāmēta, bet kaut kā pārāk liela izskatās, lai gan ļoti ceru, ka ierakstīsies 23 kilogramos un nebūs nekas prom jāsviež.
Savukārt rīt mans dienas grandiozais plāns ir paspēt uz visiem vilcieniem un tad atlikušo dienu pavadīt zvaigznītē, mēnestiņā, svecītē un vēl visādi citādi viesnīcas dubultgultā, noskatīties visus kanālus pa TV un, pats galvenais, noskūt kājas. Un tad. Tad svētdien sēdīšos gulbītī, kaut nu turētos gaisā un pārāk nekratītos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?