dominika ([info]dominika) rakstīja,
KKF totāli ir jāatbalsta tieši marginālie, specifiskie un nepopulārie projekti. Populārajiem ir daudz vairāk iespēju iegūt finansējumu. Un tas ir Latvijas kultūrkapitāla fonds, tādēļ nav nekādas vainas, ka daļas atbalstīto projektu ietekme ir lokāla. Ir tēmas un žanri, kas objektīvu iemeslu dēļ Latvijā vienmēr interesēs tikai šauru personu loku.
Tomēr, mana pārliecība nenozīmē, ka tieši pašlaik atbalstītie mazie un specifiskie projekti ir tie, ko KKF jāturpina atbalstīt. Lai spriestu par to, būtu jāiedziļinās un jālasa visi iesniegtie projekti un jāvērtē to autoru pieredze un darbs ilgākā laika posmā. Un konsultācijas mazo specifisko projektu autoriem par to, kā sasniegt plašāku auditoriju būtu visnotaļ atbalstāma iniciatīva, tikai diezvai tā var ir KKF kompetence.
Katrā ziņā, būtu interesanti, ja tu palūkotos arī no otras puse - cik daudzos lielajos projektos, kuri ir sasnieguši plašas auditorijas, kuros ieguldījušas arī citas institūcijas, varbūt par ārvalstu partneri, KKF ir devis savu artavu. Es domāju, ka abi šie virzieni būtu vairāk vai mazāk līdzsvarā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?