tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-11-28 09:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
The question is: vai VKKF buutiiba ir atbalstiit niikuljojoshus un marginaalus projektus vai tomeer VKKF meerkjis buutu sekmeet un attiistiit tos projektus, kuri sasniedz meerkjauditoriju, kas ir plashaaka par 8 cilveekiem?
Es gribeetu saprast, ar ko radio Oira gadiem iezheelina KKF, jo auditorijas tachu vinjiem nav (varbuut vieniigi Jaanjos apmekleejums uzlec maakonjos un 90% no unikaalo apmekleejumu kopskaita gadaa notiek 23. juunijaa). Manu zhurnaalu apmeklee vairaak cilveeku nekaa vinju radio (peedeejais laiks iesniegt projektu KKF) - it iipashi ekselja dienaas, haha.

Taapat - ir milzums visaadu siiku peetiijumu, viens bija par raganaam/spiiganaam kaut kaadaa tur novadaa (kaut kaadi 4 peetiijumi par sho teemu viena peetnieka izpildiijumaa), tachu jautaajums par to - kur tie ir pieejami, cik daudzi to izlasiija?

Shobriid izskataas, ka taa nauda izkuust kaa cukurs teejaa pa visaam projektu konkursu kategorijaam, tachu rezultaats/ietekme nereti ir ljoti lokaala un minimaala un to vajadzeetu mainiit un VKKF ir jaaizdomaa, kaa. It iipashi taapeec, ka vairs neseezham skalu gaismaa, bet gan internetaa.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?