tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-10-16 10:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Astonjkaajis dalaas.
lursoft.lv - mekleetaajaa iedrukaajam re&re un minam, cik uznjeemumu paraadiisies. Apmeeram 5 grupas uznjeemumi regjistreeti 2014. gadaa.

Izlasiiju arii Lursoft paarskatu par buuvnieciibu 2013. gadaa. Lielaakais apgroziijums un lielaakaa peljna - tur ir iekshaa visi RE&RE, Archeri un Skonto Buuves. Savukaart ne smakas no vinjiem nav topaa "lielaakie buuvnieciibas uznjeemumi peec darbinieku skaita". Logjiski, ka nav. Jo savas mazaakaas piedaavaajuma cenas vinji iznes uz apakshuznjeemeeju pleciem (liidz 70% darbu apjoma), kuri saviem darbiniekiem maksaa aploksnee. RE&RE driizaak ir juristu, ne buuvnieciibas uznjeemums.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

tikai nedirs
[info]nova
2014-10-17 22:41 (saite)
Tā ir pilnīgi normāla prakse, ka darbus uztic veikt firmām, kas ir specializējušās attiecīgajā jomā. Metinātāji metina, špaktelētāji špaktelē, kondicionieru firma uzstāda kondicionierus utml. Iedomāties,ka būvniecības uzņēmums pieņems darbā miljonu darbinieku -individuālu speciālistu, ir visai aprobežoti. Tad jau var piekasīties pie jebkura parasta uzņēmuma, kāpēc pasūta kurjerus, nevis ved vēstules paši, kāpēc ofisu netīra paši, utt utjpr. hau.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2014-10-18 00:30 (saite)
Kamōn, kāda diršana? Ņemot vērā tos objektus, kuros RE&RE būvē + ņemot vērā, cik liels darbinieku skaits ir top 5 būvniecības uzņēmumiem ar lielāko darbinieku skaitu (lielākajam - 365 darbinieki, pārējiem top 5 dalībniekiem - ~ 250), es no RE&RE gaidītu lielāku pienesumu darbavietu nodrošināšanā. Bet redz, viņiem nav izdevīgi, izdevīgāk ir nodot darbus apakšuzņēmējiem, kurus žmiegt līdz pakāpei, ka apakšuzņēmēji, lai nepazustu, sāk krāpties. Ja ķēdes augšā viss nenotiek godīgi, tad mazajam bandiniekam arī nekas cits neatliek. Sad but true. Tā kā nemētājies ar saviem "nedirs" ar vieglu roku.

Iečeko pati: https://www.lursoft.lv/press/2014/10/13Buvniecibas-nozare-ari-2013-gada-turpinajusi-uzradit-apgrozijuma-un%20pelnas-pieaugumu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?