tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-10-06 20:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kas šodien tabulā?
Tabulā redzami veiksmīgākie individuālo projektu iesniedzēji (bez organizāciju starpniecības) Projektu konkursos Literatūrā laikaposmā no 2007. līdz 2014. gadam. 2014. gada skaitļi nav apaļi, jo, kā parasti, esmu pārveidojusi EUR piešķirtās summas uz tām ekvivalentām summām LVL.

Ar dzeltenu atzīmētās personas ir darbojušās īsāku vai ilgāku laiku Literatūras ekspertu komisijā (tā, kas vērtē iesniegtos projektus), bet - ne obligāti tad, kad šīs pašas personas ir saņēmušas finansiālu atbalstu no VKKF.

Tabulas beigās norādīta attiecīgajā gadā piešķirtā summa visiem atbalstītajiem individuālo projektu iesniedzējiem (ne tikai top 20). Pēdējie trīs gadi - treknākie.

Šie projekti ir pārsvarā romāna sarakstīšana, dzejoļu krājuma sastādīšana/sarakstīšana, tulkojumi. Taču minētās summas neiekļauj visu konkrētajai personai piešķirto finansējumu, jo citi projekti ir organizāciju, piemēram, grāmatizdevēju iesniegtie un VKKF finansiāli atbalstītie projekti, kuri paredz grāmatas izdošanu konkrētai personai, līdz ar to, lai aprēķinātu reālo rakstnieku ieguvumu, atsevišķi jāmeklē (diemžēl - manuāli, tāpēc pagaidām to neuzņemos, jo nav tik daudz laika) viņu pieminētie vārdi organizāciju iesniegto projektu nosaukumos + radošie braucieni. Par radošajiem braucieniem gan tabula būs, bet kaut kad vēlāk.

Lūk:



VISAS SUMMAS NORĀDĪTAS LATOS.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?