thel ([info]thel) rakstīja,
Jāsāk ar to, ka nesapratu iepriekšējos ieraksta komentārus, ka ir teju vai jāuzrāda nodokļu grāmatiņa, lai varētu kautk ko kritizēt. Ja persona maldās, tad priekš tam ir komentāri, lai atspēkotu apgalvojumus.

Attiecībā uz komisijām. Manuprāt, nav vienkārši iespējams izvairīties no tā, ka atsevišķos gadījumos būs interešu konflikti. Latvijas kultūrvide ir maza un visi visus pazīst. Turklāt, ja nemaldos, tad ekspertus izvirza sab. organizācijas. Acīmredzot viņi izvirza tos, ar ko ir sadarbojušies (jo visticamāk nesadarbojas ar tiem, ar kuriem to nav vērts darīt vai nu kompetences vai spēju ziņā). Uzskatāmākajiem gadījumiem ir sarakstīts VKKF ētikas kodekss. Par interešu konfliktiem skat. 3. sadaļu. Ja interesē, vai konkrētajā gadījumā tas ir pārkāpts (i.e. piedalījās lēmuma pieņemšanā u.tml.), tad varbūt ir vērts aizrakstīt KKF un to uzzināt. Viņiem būtu pienākums atbildēt uz šādu jautājumu. Līdz tam tas ir tikai hipotētisks apgalvojums.

Ja kritizē atbalstītos projektus, tad bieži vien vērtīgāk ir zināt nevis tos, kas ir atbalstīti, bet gan tos, kas nav. Iespējams, ka citi projekti objektīvi ir bijuši sliktāki (par to es neko nezinu.).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?