tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-09-01 00:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
JaunOOPS did it again!
OMG, nākamais astoņkāja veidojums, kura gada pārskatus ar pilno ziedotāju sarakstu un summām papētīt: http://www.makslaivajagtelpu.lv/atbalstitaji

Dibināšanā, gluži neviļus, ir iesaistīta Jaunupa mīla Katrīna Leiškalne. Katrīnas Leiškalnes mamma ir Rīgas Brīvostas Sabiedrisko attiecību departamenta direktore Anita Leiškalne un, loģiski, ka brīvosta ir šī projekta atbalstītāja.
Un partneris ir lietpratīgais ziedojumu vācējs un gaismas nesējs "Ascendum". Ar kuru Katrīna Leiškalne ietusē, ja vismaz spriež pēc biužām ar gliemežiem, kur Katrīna kopā ar pārējām Ascendum meičām.

Kas vēl piedalījās dibināšanā? Nu, protams, ka Liene Cakare, "Latvijas attīstībai" partijas biedre, kas ar numur 2 startēs Rīgas apgabalā.

Ja to muzeju cels, kā jums liekas, kas viņu cels, ja ne tas būvniecības megapiecinieks, kas ziedotin ziedo visām tām biedrībām?

Rēcīgi, ka pat basketbola klubs VEF atbalsta (Jaunups valdes priekšsēdētājs), muahahaha. Pašiem vajag ziedojumus, bet bāc, paskat, te priekšnieka mīļotā tādā krutā lietā piedalās, davai, noziedosim tam projektam kaut ko, tāpat sūdīgi spēlējam, lai vismaz kaut kam labam tiek :D Kaut gan - moš viņi naudu neziedo, bet tikai morāli atbalsta. Naudu gan ziedo Kisiels, arī viens no VEF dibinātājiem. Bet nu - gada pārskats parādīs.

Iepriekš mums nebija Latvijas Nacionālās bibliotēkas un nācās kaunēties citu valstu priekšā, ka mēs tādi bauri. Nu, RE&RE uzcēla.
Tagad varam kaunēties par to, ka nav Laikmetīgās mākslas muzeja. Nekas, arī to RE&RE, Skonto būve, Arčers un pārējie uzcels.

Vispār, pēdējās dienās es daudz domāju par vienu itāļu seriālu. "Astoņkājis". Tur bija tas komisārs Kataņi, kurš cīnījās pret mafiju un mafija viņam tur visādi gauži darīja - meitu nogalināja, šķiet, ka arī sievu. Un beigās arī pašu Kataņi nogalināja.
Klipiņš: https://www.youtube.com/watch?v=HeAcSAHk9zY


Upd. Tikko iečekoju. Slikta ziņa - fonds dibināts tikai šogad, tas nozīmē, ka atskaiti par ziedotājiem (t.i., pilno, ar visām summām) varēs dabūt tikai nākamgad.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?