tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
Visi tie figuranti gadiem lej naudu uz dzirnavām, lai visādi "finansējuma piesaistītāji" viņus atbalstītu. Šie ziedojumi, manuprāt, ir tikai tāda neliela pateicībiņu kabatsnauda, nevis nauda, ko pēc tam cenšas dabūt laukā.
Savukārt satori.lv neuzdod sev jautājumus - ne kāpēc tā nauda nāk, ne kāpēc tieši no šiem figurantiem - jo viņi var sist bumbieri taisot kultūru, uzturēt savu lapiņu, izdot dzejas grāmatiņas, tusēties un dzert vīnu un stāstīt, cik smagi tiek strādāts ziedojumu piesaistē un kādi gaiši darbi tiek ar to naudu darīti.
Korupcija Latvijā ir vēzis metastāzēs un tiek pieņemts kā kaut kas neizbēgams, kā arī tiek absolūti normalizēts. Kāpēc neviens komentāros neko nesaka par to, ka jā, bāc, tie uzņēmumi taču regulāri nonāk presē par saviem šaher-maheriem, bet tā vietā sāk man kaut ko prasīt, vai es esmu ziedojusi? Tāpēc, ka tas nekas, ka tā firma shēmo un dod kukuļus - bet atmet taču arī kaut ko kultūrai un kā gan es, no laukiem, to nesaprotu - tas taču nekas, ka viņi diendienā pārkāpj likumu, bet viņi taču atmet druskas KULTŪRAI. KULTŪRAI, BĻEĢ! Tieši tas pats variants, kur Lembergam ir atbalstītāju pulks, kas mauj - jā, viņš zog, bet dod arī pilsētai, tāpēc rokas nost no Lembiš! Te ir tieši tas pats variants.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?