tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-07-14 19:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sun Peaks ir baigi foršs un skaists ciemats - visas mājas copy-paste no Austrijas/Francijas un pats kalns tieši sāk ziedēt - brauc pacēlājā un skaties uz visādām puķītēm. Pēc dažām nedēļām tiks sasniegta kulminācija - žēl, ka tad te nebūsim, lai to visu redzētu - vienīgi pastkartēs redzams, ka ir pasakaini.
Riteņošanas ziņā kalns ir grūts - it īpaši dēļ putekļiem vairākās stāvās vietās un bremzējot riteni sāk mazliet nēsāt/slidināt. Bet kad vienreiz pa kādu taku ir nobraukts, tad otreiz ir vieglāk. Divreiz redzējām lāci, neomulīgi tuvu, kādu 50-60m attālumā. Vistlerā gan vēl tuvāk, bet tur tie lāči vispār neceļ ne ausi, kad laid garām. Šeit viņi it kā ir pieraduši, bet tomēr jāuzmanās un jāietur distance un jāvēro, ko šis dara. Tā jau protams kruti, bet labāk jau viņus tomēr nesastapt. Toties uz kalna čum un mudž no citas dzīvās dabas - stirnas un visādi mazie susur-musurīši, kas dzīvo alās. Vāverveidīgi un murkšķveidīgi (angliski - marmot). Tie ir ļoti jautri un plosās pa golfa laukumu neskatoties uz to, ka pa viņiem lido neskaitāmas golfa bumbiņas, jo tas ir mācību laukums. "Kara zona!" teica mans draugs. Viena stirna, savukārt, bija izplājusies pa vienu melno trasi un tikai pašās beigās, kad viņai uzbļāva, piecēlās un aizskrēja prom.
Trases ir grūtas tāpēc, ka daudz visādu sakņu un akmeņu un sakņu/akmeņu pakāpienu un brīžiem jau man likās, ka nu tad beidzot būs uz mutes, bet beigās kaut kā vienmēr izdodas savākties. Citreiz ir tā, ka pirmajā reizē kaut kur nesanāk nobraukt - vai izskatās baigi stāvs vai arī nepareizā trajektorija, lai izbrauktu, tad kāpju lejā, bet visbiežāk nākamajā reizē tomēr nobraucu un bieži vien nobraukt ar riteni ir vieglāk nekā nokāpt, jo stāvs, slīd un ritenis arī nav gluži pūciņa un arī slīd lejā, kaut arī bremzes nospiestas.
Kopumā jau ir reāli super, jo joprojām esam dzīvi :D
Šobrīd esam atstāti vieni paši uz pāris dienām svešā couchurfing namatēva mājā, jo šim bija jābrauc darīšanas uz Vankūveru. Jums vajadzētu redzēt viņa garāžu - īsta sapņu garāža - pie vienas sienas plaukts ar visādām ķiverēm - slēpošanai, močiem, riteņbraukšanai; viens stūris atkal gluži kā slēpju noma - visādas slēpes un slēpju nūjas un kas-nekas; trīs moči - ielinieks, enduro un meitas mazais krosinieks; tad vēl ritenis un visādas riteņu lietas, instrumentu kastes uz riteņiem, utt. - es jums saku, riktīgā paradīze!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?