tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-04-03 21:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Tracy Chapman - Fast Car

Ielūkošanās Karaliskajā Ontario muzejā ar manu eklektisko skatījumu



Kanādas pirmiedzīvotāji bija viena no foršākajām izstādēm - apģērbi, mokasīni, rotaslietas, zvejas, medību rīki, laivas, fotogrāfijas (Sēdošais Bullis ir tiešām fascinējošs vīrs)

Lakotas cilts vīra ģimenes dāvana sievai - "ķengursoma" (mūsdienu slingotājas un pingotājas saķer galvas)



Kad laukā duboks, ziemeļbriežiem un inuītiem pofigs. Fotogrāfijā, kurā attēlota sieviete, pufaikas kapucis liekas tāds disproporcionāls, bet tas arī ir saistīts ar to, ka sīčus skarbajos apstākļos kādu laiku vienus pašus pa sniegiem brist nelaiž un viņus nēsā kukuragā un kapucis sašūts tā, lai šie arī gan gaisu ieelpotu, gan kaut ko no pasaules redzētu.



Visādas lellītes no āfrikāņu tautām







Parastās mājas šļopkas Rarr stilā no īstas leopardādas. "Nē, nu kas pie rokas, no tā uztaisījām, ja!?" attaisnojas kongoieši vai nigērieši (neatceros, kuri īsti).



Pie šitā rakstāmgalda apsēžoties (viktoriāņu stils) prātā ienāk 10kg dzejoļu Kornēlijas Apšukrūmas garā (vai arī tā annas alendorfas nāvīgi garlaicīgā huiņa, kas katru rītu tiek publicēta cibā).



Bet šis bija visforšākais eksponāts - mumificēts kaķis, kurš tiek sūtīts aizsaulē kopā ar pelītēm, piena bļodiņu, amuletu pret ļaunu suņa aci, plāksni ar viņa/viņas attēlu.






(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?