tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2014-03-23 11:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Apraksts par superkrosu, kuru neviens nelasīs, bet man vajadzēja uzrakstīt
Vēl viens ķeksis apmeklējamo pasākumu sarakstā ir ielikts - superkross un visi galvenie varoņi nu ir redzēti dzīvajā, izplūdes gāzes saelpotas un putekļi ierīti.



Viss sākas ar interaktīvo track walk, kad hārdkorīgākie fani ierodas pie stadiona un dirn kādu laiku garā milzu rindā, lai varētu pastaigāt pa trasi pirms sākas treniņi. Lai uz to paspētu, pie stadiona jābūt pirms 11:00, bet visi galvenie braucieni sākas ap 20:30.



Skatoties šo pasākumu dator vai tv ekrānā nav iespējams saredzēt, cik patiesībā stāvi ir tramplīni un cik lieli ir pampaki viļņu sekcijā un cik patiesībā lielas atstarpes ir starp tiem. Tieši šis trases elements bija grūtākais un daudzi šeit sačakarējās un bietēja. Liela atšķirība arī starp A klases braucējiem un tiem, kas cīnās, lai vispār varētu braukt pusfināl- un finālbraucienā - pirmie parasti lido pāri daudz lielākos ātrumā un moča riteņi ritmā priekšējais-pakaļējais atsitas pret viļņu galotnēm, kamēr pēdējiem ritms nereti nojūk - riepa neatsitas pret viļņa augšu, bet ietriecas uzbraucienā - zūd ātrums, mocis sametas šķērsām, ja neizdodas savākties - lido tajos taisnstūros, ko sauc par tough blocks, kas mīkstina kritienu.



Sačakarēties šad un tad sanāk arī braucējiem-izcilniekiem, šajā gadījumā - Adamam Sinasiarulo, kurš treniņā krita un izsita no ierindas kreiso plecu (sarkanā šilte nozīmē to, ka viņš ir kopvērtējuma līderis savā klasē (kopā ir 2 klases). Pēc attēlā redzamās epizodes viņš mēģināja braukt tālāk, bet nācās vien braukt pie trases medpersonāla, lai ievelk plecu vietā. Ar to gan viņa nedienas šajā posmā nebeidzās - finālbraucienā, kaut arī nekrita, šajos pat viļņos izsita plecu vēlreiz, atkal to plecu ārsti ievilka vietā, tomēr, nobraucot pusapli, bija skaidrs, ka līdz galam neizturēs un brauca malā - lūk, ar kādām drāmām mēdz beigties kopvērtējuma līderisms.



Un te - sākas popsīgākā pasākuma daļa, kad sākas dienas galvenie braucieni. Pirmais balkons bija, manuprāt, ideālākā vieta, no kurienes skatīties, jo visa trase ir pārredzama un viegli izsekot braucējam visas trases garumā un redzēt visus svarīgākos mirkļus katrā trases posmā.


Starts! Tas, kurš pirmais šķērso balto līniju pirmajā aplī, saņem naudas balvu.



Un šādi tiek svinētas uzvaras - sametot moci gaisā šķērsām, atstiepjot kāju, atšaujot pakaļu:




(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?