tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2013-11-29 21:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Moš kaut kas noderīgs snovotājiem
Krutā fīča snovborda zābakiem - boa aizdare. Man ar vecajiem, kuriem bij vienkārši savelkami striķi, mūžīgā problēma bija tā, ka pievilkt striķus (jo snovojot tomēr izļurkājas un zābaks ir šad un tad atkal jāsasien stingrāk) varēja tikai ar plikām rokām un līdz ar to vietām tas striķis iegriezās plaukstas ārmalā radot noberzumus līdz asinīm, kas nav īpaši patīkami, ja ir jāmočī nedēļu no vietas.
Tad nu baigi priecājos, ka tiku pie boa, turklāt, ar veseliem diviem rimbuļiem, kas ļauj zābaku pievilkt labāk un kalpošanas laiks būs ilgāks, jo vieglāk pieregulēt stingrību konkrētai kājai.
Šitādi tie boa izskatās (tie apaļie rimbuļi): http://www.evo.com/snowboard-boots/vans-aura-womens.aspx
Vēl pozitīvi ir tas, ka jaunie zābaki der kā uzlieti, jo vecie man bija par lielu, līdz ar to kājas nogura vairāk (bet tā kā esmu mazohiste, tad tas bija paciešams).
Jauno dēli, savukārt, nopirku cietāku, mazāk lokanu - galvenokārt tāpēc, ka pa snovparkiem īpaši netusēju, bet braucu pa trasēm un tad, kad braucu ātri ar savu freestyle dēli, pie lielāka ātruma tas sāka ne pārāk forši vibrēt un sajūta, ka tūlīt kādu kanti iecirtīs un pats lidos ar galvu taisni cietākajā ledāja vietā arī bija ļoti izteikta. Tad jau redzēs, kā ies ar šo, cerams, ka pie lielākiem ātrumiem būs stabilāks. Šodien kā reiz atvēra trases Kanādā. Mūsu, austrumkrastā, gan īpaši nekādi foršie lielie kalni nav, bet cerams, ka drīz sanāks ievērtēt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]louise
2013-11-30 09:23 (saite)
Boa bija jaunums pirms gadiem 10 :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2013-11-30 17:10 (saite)
Es zinu, bet man pashai liidz shim nebija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2013-11-30 17:13 (saite)
Kaa arii, es neteicu, ka tas ir jaunums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

(Nodzēsts puksts)

[info]mazeltov
2013-11-30 21:25 (saite)
Pārdevējs par to boa sistēmu gan brīdināja, ka teorētiski, ja pacenšas, tad var pārcirst ar dēļa kanti piemēram, braucot pacēlājā, kad ar brīvo kāju var nejauši pa kanti uzsist. Bet nu tad jau redzēs, kā būs, galvenais, ka vismaz plaukstas neberzīs.
Bet tie mani šņorējamie, kurus nopirki - tie bija mans labākais pāris, kurus pati nesen biju nopirkusi braucienam uz Alpiem un vairāk par nedēļu, šķiet, lietojusi nebiju. Cena arī bija mazāka nekā pati sapiķoju, tā kā tādā ziņā vari nepārdzīvot :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?