tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2012-08-08 16:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja jau nevaru pati pasauli apceļot (tik daudz, cik gribētos), lai tā pasaule brauc pie manis. Uz divām dienām ir ieradušies divi argentīnieši no dīvānsērfotāju kluba. Ieradās no Maskavas, kur vienam no šiem brālēns (Leandro Fernandezs) Maskavas Dinamo futbolkomandā spēlējot. Man gan vairāk interesē, kādi dzīvnieki un, protams, čūskas (mans mīļākais temats) tur dzīvo.
Viņiem tur daudz visādu kruto kaķu: Pampas cat, Geoffroy's cat, Chilean cat, Andean cat, Ocelot (šis ir baigi smuks), Oncilla, Margay, Jaguar, Puma. Un smieklīgs vilks - garkājtētiņš - Maned wolf.
O, un Buenosairesā ir Lujan zoo, kur, kā izskatās pēc google pics, var iet un tusēt ar tīģeriem, lauvām, lāčiem (internetā rakstīts, ka viens no most dangerous zoo in the world (arī bērni drīkst iet būrī un sēdēt lauvai uz muguras)). Vienīgi eksidenti tur ķipa arī notiekot.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krazuu
2012-08-08 16:42 (saite)
Damnit, kāpēc, nu kāpēc tev vajadzēja par to visniknāko zoo pastāstīt? Tagad nebūs miers, kamēr neaizbrauks un neiebakstīs tīģerim degunā (viens no maniem bucket list punktiem) :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-08-08 17:13 (saite)
Var braukt arī uz Taizemi: http://www.tigertemplethailand.com/
Par šo bija teikts, ka pēdējo 10 gadu laikā nav bijuši nekādi negadījumi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krazuu
2012-08-08 17:23 (saite)
Allright, piefiksēts!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?