tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2012-07-14 20:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien bija The Day - kopā ar draugu apmeklējām Latvijas GP posma pirmo dienu, kad notiek kvalifikācija, kā arī pavazājāmies pa braucēju laukumu,kur var satikt visādus burveklīgus cilvēkus. Rīt būs galvenā gonka.


Vispirms satikām nacionālo un ļoti smaidošo lepnumu Matīsu Karro. Ceram, ka šams drīz izveseļosies un atkal gonkos pa trasi un ieliks tam garajam dildam Dedaikeram :)


Āķis bija lūpā un es devos selebritiju medībās un kā nākamā bija Livia Lancelot, kura šogad dabūja bronzas medaļu X-games (ASV) sieviešu motokrosā. Fõnā redzams viņas draugs Rui Gonsalves (sarkanajā kreklā), kuram šodien gāja varen labi kvalifikācijā - uz dažiem apļiem bija pat apsteidzis Kairoli.


Savukārt šajos attēlos var redzēt, cik slīpi močus prot sagāzt Antonio Kairoli (oranžais KTM 222) un Jevgēņijs Bobriševs (sarkanbaltā Honda 777):

un


Monster beibes dodas uz startu, jo drīz sāksies kvalifikācijas brauciens:


Šeit es iepaparacēju Antonio Kairoli un viņa draudzeni:


Tomēr dienas top of the pops notikums bija dabūt Tomija Sērla haifaivu. Tā kā Bobriševs šogad apprecējās, tad man vajadzēja atrast jaunu elku un te nu viņš ir - Tomijs Sērls, šobrīd 2. vietā kopvērtējumā MX2 klasē (tur vnk ir jaunāki džeki :)):




(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?