tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2011-07-23 19:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:travel

Sadarbībā ar google maps un pictures gatavoju maršrutu Spānijas braucienam - ļoti lielisks plānošanas veids, vismaz man pašai tā liekas. Braukāsim pa kalniem apkārt un iegriezīsimies arī pilsētās. Viena no pieturām ir Valencija - bāc, tur ir tik kruts zoodārzs un Mākslas un zinātņu centrs, kurā ir akvatorijs/akvadārzs(nezinu, kā ir pareizi jāsaka), kas ir lielākais Eiropā, ar visādām krutām zivīm un jūras dzīvniekiem. Vienīgais mīnuss, ka padārgi, bet izskatās, ka ir to vērts. Tā kā Valenciju apmeklējam ceļojuma beigās, cerams, ka naudas šiem apmeklējumiem vēl pietiks.
http://www.cac.es/oceanografic/animals/


Es gan parasti baigi visu plānoju, bet šoreiz man gribas drusku stresu uzdzīt un nerezervēt viesu namus visām naktīm un dažos gadījumos (kad brauksim pa Katalonijas pāķiem) meklēt naktsmājas uz vietas cerībā, ka booking.com tomēr neuzrāda visus iespējamos variantus.

Kāds, kurš ir pa Spānijas "laukiem" ceļojis - vai ir iespējams atrast nedārgas naktsmājas (teiksim, 30 eur par 2 personām) meklējot tās uz vietas nevis iepriekš internetā rezervējot? Nu tā, ka šim pasākumam nav jāvelta nez cik stundas un nervus.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lazdu_ragana
2011-07-23 21:40 (saite)
Dzīvoju Mursijā, kas Valensijai atrodas blakus. Par naktsmājām nezinu, jo parasti paliekam pie draugiem, bet Spānija mēdz but dārgāka par Portugāli + tagad ir lielā tūrisma sezona.

Valensijas akvatoriju vai kā lai viņu latviski nosauc, ir vērts redzēt. Man nu ļoti, ļoti, ļoti patika. Ja patīk daba, tad arī Valensijas bioparks ir interesants.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2011-07-23 21:42 (saite)
Mēs brauksim septembra vidū.
Un jā - booking.com meklējot tā arī izskatās, ka Spānija ir dārgāka par Portugāli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vins
2011-07-24 00:48 (saite)
30 eur uz diviem varētu būt pagrūti atrast.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2011-07-24 10:22 (saite)
Līdz 40 būtu ok. Daļai no naktīm, lielajās pilsētās meklēšu couchsurfingā.
Kā tu darīji savā ceļojumā? Iepriekš rezervēji? Un - vai tu nakšņoji arī kaut kur laukos, ne tikai pilsētās?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vins
2011-07-24 12:17 (saite)
mēs tur vispār laidām kā buržuji, pat līdzpaņemto telti neizpakojām. Kad vairs nebija spēka tālāk braukt, vnk meklējām naktsmājas (parasti k-kādas ceļmalas viesnīcas sanāca) un viss.
Un Barselonā pie pazīstamiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]implozija
2011-07-24 21:47 (saite)
aha, ir iespējams - ir tādas viesu mājas, kas pieder vecām večiņām, kuras nezina, kā darbojas internets, tā kā internets arī par viņām nezina :) parasti visu par neoficiālajām vietām pastāsta pilsētas centrālajā tūrisma centrā (tur iedod arī bezmaksas karti). par cenām - jā, Espaņja ir dārgāka par Portugāli, ar 30eur par abiem, visticamāk, par knapu, ja vien nepaliksiet hosteļos, pie večiņām vai arī svētceļnieku naktsmājās (albergue de peregrinos), bet pēdējās diez vai jums baigi būs pa ceļam, jo Santiago ceļš iet valstij pa augšu, lai gan - gan jau ir arī kādi mazāki svētceļnieku rūti, par ko nezinu. ā, un uz meilu es Tev drīz atbildēšu, man te nevaļīgas dieniņas bijušas :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2011-07-25 09:56 (saite)
OK, gaidīšu epastu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?