tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2011-05-17 09:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Moto GP spoilerpilnais apskats
Oij, cik spraigas bija Moto GP sacensības Francijā, Lemānas trasē! Ar daudzām un biežām apdzīšanām un ciešanpilno sodu - braukšanu caur boksiem, kā dēļ kāds vēl netika pirmo reizi uz pjedestāla pagozēties.
Neskatoties uz to, ka Simončelli šoreiz runāja varen raiti, lai gan es ļoti gaidīju kaut ko "I go dry, leather stops!" stilā, uz trases viņam sanāca divdomīgs gājiens kā rezultātā Pedrosa nolikās vispirms pret Simončelli pakaļējo riepu un tad uz asfalta un tad jau arī grantī, kas beidzās ar vēl par vienu nesalauztu atslēgas kaulu mazāk un daudziem lāstiem debesīs. Kamēr Simončelli turpināja vicot pa trasi otrajā vietā, boksos notika milžu cīņas un Simončelli tika piespriests sods izbraukt cauri boksiem (domājams tāpēc, lai Repsol un Hondas komanda viņam varētu daudzreiz pamāt ar kulaciņiem), kuros ir noteikts ātruma ierobežojums, līdz ar to, cerības pastāvēt uz pjedestāla, pabučot blondīnes un parunāt lauzītā angļu valodā preses konferencē viņam gāja ļoti secen. Ļoti priecīgs ekranā izturējās Dovicioso un divreiz uzsvēra, cik ļoti forši ir uzvarēt Rossi (iepriekšējās sacensībās Dovicioso izrāvās pie pašas finiša līnijas un finišēja pirms Valentīno, kurš bija par daudz atslābis). Savukārt Keisijs Stouners treniņlaikā nēsājās pa trasi kā traks un bija varen dusmīgs uz lēno braucēju Depunē un par to iemauca šim bietē jau nu nē, bet pa plecu. Šīs dusmas viņam izmaksāja piecus tūkstošus kaut kādā populārā valūtā.
Tātad, Simončelli izgājiens, par kura braukšanas stilu, kā man teica, ir jau iesniegtas 2 oficiālas sūdzības (respektīvi, viņš brauc tā, lai skatītājiem būtu interesanti un ema-ema-emacanāli): http://www.youtube.com/watch?v=myTR9Cc6tXM
Keisija 5000 eiro vērtā dunka: http://www.youtube.com/watch?v=FrP544cFz6M
Mans mīļākais braucējs ir Simončelli, jo viņam ir visjocīgākie mati.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?