mazaa ([info]mazaa_pukite) rakstīja,
@ 2003-03-12 09:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
=)............
Ārā līst lietus, bet vai tāpēc es kļūšu drūma?Nedomāju gan, izdzeršu savu rīta minerālūdens glāzi un tas palīdzēs man atvērt mazās ar miegu aizlipušās actiņas. Atkal jau visās www lapusēs rakstīts par karu.Es nemēdzu kļūt dusmīga, bet šorīt tas spēja mani nokaitināt.Vai tiem cilvēkiem neapnīk vienam otru nogalināt!!!Kaut kas stulbāks par karu nevar būt, kāpēc visiem tagad būtu jācieš dēļ tā ka daži grib karot un parādīt tur nezin kādu savu varu pār visu.Kā pēc tad pats amerikas prezidents nevelk gumijniekus kājās un nedodas uz kaujas lauku, ja tik ļoti vēlas karot???Un skaitās ka pasaulē valda demokrātija!!!Kur tad paliek manas staurptautiskās cilvēktiesības, ka man ir tiesības uz drošu dzīvi un ekonomisko un sociālo aizsardzību....


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: !!!!!!!!!!!!
[info]iwaku
2003-03-18 09:16 (saite)
Garīgi atpalikušo skolu, vai? Piekasīšanās būtu, ja gramatiska kļūda būtu pieļauta neuzmanības dēļ, bet tu vārdu "ideots" uzrakstīji vismaz divas reizes. Virtuālajā telpā cilvēku vērtē pēc tā, ko viņš "saka" (raksta, patiesībā). Tādēļ vajag pēc iespējas skaidrāk formulēt savas domas. Ja tu to nespēj, tas neko labu neliecina par tavu izglītību/intelektu.

Tavas fizikas zināšanas? Vari paskaidrot par vēja pūšanas ietekmi uz starojuma izplatīšanos? Ja tas būtu patiesība, tad vējš "izdzenātu" (aizpūstu, ja tev tā labāk patīk) arī Saules starojumu jeb gaismu.
[info]darcold_massive pareizi teica par Černobiļu un radioaktīvajiem putekļiem. Izlasi, padomā, palasi fizikas grāmatu un varbūt kaut ko sapratīsi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

"ideots"
[info]skeleton
2003-03-18 12:27 (saite)
Nu tad gudrais cilvēk vienreiz pateiksi kā ta raksta šo vērdu? (Moš paskaties vārdnīcā...)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

k
[info]skeleton
2003-03-18 12:28 (saite)
vārdu - sorry, lai nepiesietos atkal...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: k
[info]iwaku
2003-03-18 12:48 (saite)
"Moš" paskaties pats, i-d-i-o-t?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: k
[info]skeleton
2003-03-18 14:33 (saite)
Ten neapnīk piesieties? Starpcit tad lielais paldies latviešu valodas skolotājai... (manai) un vai nav vienalga, daudzi raksta ar i daudzi ar e... Man sāk apnikt šī stulbā saruna un bezjēdzīgā diršanās...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: k
[info]iwaku
2003-03-18 16:33 (saite)
Vēl stulbāk par šo diršanos ir vainot kādu savā nezināšanā. Vari vainot vienīgi pats sevi par to, ka nemācījies. Skolotājam nav jādod atbildes uz visiem jautājumiem, bet gan jāvirza domāšana pareizajā virzienā. Vai tam sekot, ir katra paša izvēle.
Un nav gan vienalga, ir stulbi attaisnoties ar to, ka "daudzi tā dara". Daudzi var uzskatīt, ka 1+1 ir 3, tomēr tas nepierāda šī apgalvojuma patiesību.
Neskatoties uz visu savu nezināšanu, tev tomēr pietiek drosmes apgalvot, ka tu "saproti vairāk" kā citi. Nu, vismaz uzpūsta pašcieņa tev ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

?
[info]skeleton
2003-03-19 11:39 (saite)
Nu kāds tolks mums lekties - dusmās daudzko var sarunāt - esmu pasaules naba utt. Katrs labi zin ka tas tā nav.. Bet ja kas arī Latvijā dažādos novados šo vārdu id...s saka dažādi - šur tur ar "e", citur ar "i". Nu tas tā... Runa jau bija ne par to...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?