kitchen |
[Nov. 8th, 2015|09:12 pm] |
Šodien kādas 2 stundas pavadīju virtuvē – uztaisīju kimči, samarinēju vakardienas slow cooked gaļiņu ar sojas mērci, čillī, sezama eļļu un ķiplokiem, kas vienkārši kūst mutē, un vēl uzvirināju Tom Kha Gai, esmu gatava noskatīties Haute Cuisine un nenoslīkt siekalās |
|
|
Comments: |
| From: | zin |
Date: | November 9th, 2015 - 09:37 am |
---|
| | | (Link) |
|
kimchi ir viens no tiem maniem klusajiem sapņiem. nepakam nevaru saņemties uztaisīt
| From: | porkus |
Date: | November 10th, 2015 - 03:16 am |
---|
| | | (Link) |
|
"uztaisīju kimči" - tipa "iesāki"? tā fermentēšanās velkās vismaz vienu/divas nedēļas
skdrs, ka tikai ietaisīju, un kamēr nedēļu strīķēšu ielas Parīzē man kimčī safermentēsies | |