recepte |
[Dec. 30th, 2014|07:49 pm] |
ja ir super piedegusi plīts, tad uzliek vārīties sviestu tā lai tas viss pāriet pāri pannas malām un visu plīti noklāj ar 2cm biezu kārtu, atstāj to visu atdzist, tad drosmei iedzer un visu piedegumu ar sviesta taukiem smuki ar koka lāpstiņu noņem nost un ar sodā noslauka atlikumu. tagad var likt vārīt cūkas glavu, lai to sagatavotu rītdienas skābu kāpostu zupai, ko pabeigšu rīt Ķipī uz ugunskura. kamēr šņukurs vārās var iedzert vēl |
|
|
Comments: |
man tā cūka ir jāvāra 2 katlos, jo vienā nesalīda, es varēšu pabarot armiju!
Izklausās diezgan pretīgi "cūkas galva"... Tad uzliek uz galda un ēd... galvu, cūkas galvu, kādreiz dzīvas radības galvu... hah, piedod, nenoturējos.
un tagad man ir jāizlasa visi zobi
Ko lai saka, diezgan jauki var pafilosōfēt par lietu būtību un tā, nāvi, piemēram :D
| From: | usne |
Date: | December 31st, 2014 - 02:38 am |
---|
| | | (Link) |
|
kad vēl, ja ne gadu mijā?
| From: | _re_ |
Date: | December 30th, 2014 - 11:02 pm |
---|
| | | (Link) |
|
un otrā rītā ausi ar skrimslīti. ņam! hh
| From: | _re_ |
Date: | December 30th, 2014 - 11:07 pm |
---|
| | | (Link) |
|
khm, tu mani par resnu cūku nosauci?
kaut kā tā, jā! tas tāds 2014 gada vārds bezmazvai "cūka".
kaza! ok nākamgad tad jāgadā tā kaza ko bazt katlā
| From: | dooora |
Date: | December 30th, 2014 - 11:48 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tev tak jau ir kazas gada āzis. kur to bāzīs?
| From: | _re_ |
Date: | December 31st, 2014 - 12:06 am |
---|
| | | (Link) |
|
nu nekas, pāris dienas un tas būs so yesterday | |