01 March 2023 @ 06:52 pm
830. PhD piedzīvojum: Pielikums III  
Jo ilgāk es te esmu, jo vairāk sāk gribēties braukt prom. Ne atpakaļ uz LV, bet vnk kaut kur citur.
Tik daudzi cilvēki saka, ka Taivāna ir tik ideāla valsts, kur dzīvot, viss ir tik ērti un parocīgi un pieejami, bet savos 6 mēnešos šeit, es to vēl neesmu pieredzējusi. Man te viss liekas tik novazāts, nekopts, netīrs un nekārtīgs. Universitātes birokrātija un skaidrojumu un norāžu trūkums arī nepalīdz man kā arzemniekam no pilnīgi cita reģiona.
Lielā mērā tas noteikti ir finanšu jautājums, jo jau tagad sanāk tērēt vairāk nekā es saņemu, līdz ar to daudz ko es nemaz nevaru atļauties darīt un uzlabot vidē, kas arī akadēmisko darbu ietekmē lielā mērā. Nesaprotamās ekspektācijas attiecībā uz zinātnisko darbu arī nepalīdz.

Es nez ko un cik daudz tas saka, par cilvēkiem šeit, bet aizbraucot, man būs žēl pamest tikai šeit iegūtos draugus un deju nodarbību cilvēkus. Man vienalga par Universitāti un laboratorijas cilvēkiem un kursabiedriem - es nejūtos tur piederīga un piemērota.

Šobrīd ir grūtais periods.
Varbūt tikšu pāri.
Tags: ,
 
 
( Post a new comment )
Max[info]m_x on March 1st, 2023 - 07:20 pm
tiksi pāri! sākumā jau vienmēr ir rožainas brilles, pēc tam iepazīsti realitāti. pati pēdējā laikā domāju, ka cilvēks tak pierod pie visa. un šis jau nav uz mūžu :)
(Reply) (Thread) (Link)
Zane[info]mazaa_maasa on March 11th, 2023 - 05:43 pm
Paldies par balstu! ^_^
Rozā brilles nokrita jau otrajā nedēļā XD Protams, ka nav uz mūžu. Ļoti labi apzinos, ka patiesībā jau varu braukt prom jebkurā mirklī, bet negribu kārtējo reizi vilties sevī, gribās pašai sev pierādīt, ka varu izdarīt to pašu ko citi pirms manis :]
(Reply) (Parent) (Link)
hxpzy[info]hxpzy on March 1st, 2023 - 11:09 pm
Nevis varbūt, bet tiksi :D
(Reply) (Thread) (Link)
Zane[info]mazaa_maasa on March 11th, 2023 - 05:46 pm
Paldies par balstu! Jauki, ka kāds tic ^_^
(Reply) (Parent) (Link)