Kāds rakstīja,
Neesi dzirdējis nevienu nopietnu argumentu!? man likās, ka tev vairs nebūs ko teikt, bet tā vietā tu piesienies vārdiem un paziņo, ka argumentu nav man...
Neesmu mācījusies juristiku (ir tāds vārds?), bet nezināšana pilnīgi noteikti IR vainu attaisnojošs iemesls, tāpēc arī personas atbildība sākas no pilngadības saniegšanas. Un maza organisma nogalināšana nav mazāk nežēlīga kā izmēros lielāka, bet dažos gadījumos salīdzinot ar slepkavas (nevis nākamās lielākās sugas)izmēriem, tā ir neizbēgama.
Teikt, ka ekskluzīvas gaļas neēšana un kažokādu nenēsāšana automātiski ir izskaidrojama ar nespēšanu to atļauties ir tik pat pamatots apgalvojums, kā Jānis ir gejs. Es piekrītu, ka par masu patēriņa gaļas produktiem kļūst attiecīgās valsts klimata zonā pieejamākie un lētākie dzīvnieki un varbūt arī pārsteidzos nosaucot meža gaļu par negaršīgu, kā zināms par gaumi nekad nestrīdās. Bet ko darīt, ja kādam iegaršosies cilvēka gaļa vai kaut vai kaķa? Ir jābūt kaut kādai robežai, kuru tu atsakies redzam, sakot, ka nogalināšana nav nežēlīga. Es to definētu ar apmēram - nekādi citādi nevarēja objektīvu iemeslu dēļ, ko nevarētu attiecināt uz medībām, tāpēc tās nav sports. Vispār sports ir ļoti nekāds jēdziens, man nebija nodoma to analizēt.
Un tas, ka man "vienkārši žēl" arī ir instinkts, pie tam ļoti svarīgs instinkts, kas piemīt visām sugām. Būtu muļķīgi no tā mākslīgi atbrīvoties, jo tad sāktos masu iznīcību un visi ietu bojā.
P.s. GE Money ir baigie maitas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?