Kāds rakstīja,
resumeee
Nevaru naktī mierīgi gulēt, apzinoties, ka nav izdevies pierādīt it kā pašsaprotamu lietu, līdz nonācu pie secinājuma, ka kļūda ir pašā apgalvojumā nevis pierādīšanas tehnikā, tāpec jā - medīt nav neētiski vai aizliedzami! (patiesībā pat atbalstāmi, ja tas kaut kā samazinātu tradicionālo gaļas iegūšanas industriju.)
Bet to, ka daba ir nežēlīga, tai skaitā, jo sevišķi, nogalināšana, gan nevar apstrīdēt. Tāpēc gluži saprotami, tāda atklāta sajūsmināšanās par šo tēmu (kā tavā aprakstā par medībām), nav ētiska. Bet ne vairāk neētiska kā sajūsmināšnās par kāda cilvēka dabisku nāvi, respektīvi, ne aizliedzama, bet jūtīgam lasītājam nepatīkama ( + apstāklis, ka esi ņēmis aktīvu lomu pašā incidentā, lai arī saprotamu iemeslu dēļ).
Bet lai kā gribētos, arī par to nevar piesieties, kamēr vien pastāv un tiek veicināta vārda brīvība.
Un tā tava tīksmināšanās ir tieši tāds pats instinkts kā mana šausmināšanās, kaut ko tādu lasot. Instinkts pret instinktu tā teikt, viss ir baigi kūl un man miers mājās:)
Es pieļauju, ka šīs manas pārdomas, bija tāda kā apstāstīšana, kāpēc joks ir smieklīgs, kad visi jau sen beiguši smieties, bet man pašai prieks, ka pieleca:D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?