Kāds rakstīja,
"Šī diskusija jau bija nonākusi strupceļā pašā sākumā, vienīgā atšķirība bija tā, ka es puslīdz argumentēti paudu savu viedokli, kamēr tavā pusē tā argumentācija vairāk izpaudās kā roku plātīšana."

Nē, es puslīdz argumentēti paudu savu viedokli, bet tu katru manu izteikumu iztirzāji līdz bezjēdzīgumam principā nodarbojoties ar vārdu spēli.
Piem., par tiem odiem, es vienkārši sapratu, ka nav jēgas turpināt, bet es neesmu nekāda kukaiņu slepkava, es tiešām viņus atgaiņāju nevis apsitu, un ja tomēr gadītos nosist, tā būtu pašaizsardzība, līdzīgi kā piemērā ar Lūsi.

Par tiem vergiem tev daļēji taisnība kopumā, bet tas mūs neatbrīvo no atbildības. gan jau pienāks laiks, kad arī brīvprātīga verdzība tiks izskausta, kas gan tomēr ir labāka par veco modeli.

Pēdējais arguments, lai pārbaudītu tavu morāles skalu.
Iedomājies situāciju, kad uzrastos attīstītāka sugu par mums (cilvēkiem) nu tipa citplanētieši vai kas tāds, un par viņu ēdienkartes galveno sastāvdaļu kļūtu cilvēki. Vai tad medības arī būtu absolūti ne-nežēlīgas tavā skatījumā, vai labāk tomēr tu izvēlētos sev neparedzamu, nemokopilnu nāvi...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?