Lacy F ([info]panacea) rakstīja,
hehe, tas par gājējiem, kas reti pārkāpj satiksmes noteikumus gan taču bija joks, vai ne? es teiksim kā gājēja pārkāpju noteikumus teju katru dienu un man pēkšņi ne no kurienes īstenībā visbiežāk tieši izlec gājēji -- nu man kā riteņbraucējai -- pēkšņi no ietves metas uz ceļa - ne pa labi, ne pa kreisi. kur nu vēl gājēji pie sarkanā, gājēji bez atstarotājiem, gājēji uz šosejas, dzēruši gājēji utt.

un bez pamata satiksmes dalībnieki izturas gan necienīgi -- nav mazums stāstu dzirdēti par auto, kas medī velo, hehe.

redzi, man liekas, tur jau ir problēma, pieņēmumā, ka velosipēdisti ir tie, kas brauc vispāgalvīgāk un ka viņi viegli var braukt ar ātrumu pie 40 km/h. es teiktu jau ātrums 20 km/h pilsētā ar velo ir diezgan ātri un es jau 4 gadus katru dienu braucu ar velo un uzņemu ātrumu. tad nu kā autobraucēja -- vai tiešām teiksi, ka 20 km/h ir postošs ātrums, it īpaši ja masa ir cilvēks + velo?

no otras puses, ko gan ļoti vajadzētu un varētu sekmēt latvijā ir ķiveru, gaismiņu un atstarotāju -- gan uz ķermeņu un riteņa, gan vestīšu lietošana. tur man tev jāpiekrīt, ka redzamība uzlabotos. bet joprojām tomēr palieku pie nostājas, ka tam nevajadzētu būt noteicošajam, lai varētu slānīt likras biksīšus un dāmas ar groziņiem! no sākuma faktus studijā par viņu patieso postošo ietekmi un tikai tad! :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?