Seksīgais Signis ([info]mans_psihiatrs) rakstīja,
te jau lasitajiņi un kolēģa kungs izteica daļu no tā,ko es gribeju proponēt,bet,viens palika nepieminets,tas ir Tevis pieminētais informācijas aprites atrums.

Senos laikos,ja biji kko dizrdejis par ,piemeram,ōpija pīpošanu,gruti bija biblioteka atrast vajadzīgo literatūru lai vismaz teoretiski smeltos zināšanas,a tagad iegūglē un lūdzu-pilna infa,kā audzet to un šo,netā var pasūtit sēklas,stadus utt,novilkt audzētāja rokasgrāmatu etc.

Nr2-smieklīgi,bet japiekrit kardžam Pujātam par sabiedribas parspīleto "seksismu",ja filmas,žunali etc propogandē,ka sesks 14 gados ir forši un,ja tev tā nav,tad tu esi lūzeris,tad ipaši nav jabrīnas,ka 16 gadīgām dāmītēm dzimst berni.

nr3-jaunie ir kkadi švancmajori,pat mes nesen šausminājāmies,alkohols un narkotikas ir tadu big homeboyz kā es un citi oldschool playaz privilēģija,nevis 14 gadigu bērneļu.

ģerbjas ar' kā pediņi,treniņterpu negodā nemaz :D

Ja prasitu man,es pat nezinu atbildi uz jautajumu,kā jaunatni disciplinēt un padarīt "normalu" pec musu vertibu sistēmas.
Laikam jasamierinas,ka 1990 dzimušie un vēlak ,bus deģenerāti un deklasēti elementi.
Ar varu mīlēt grāmatas + nelietot narkotiskas vielas (kuru skaitā es iekļauju arī alko + tabaku) nepiespiedisi,vienigi,mes varam radit priekšzīmi saviem hipotētiskajiem bērniem,tomēr kkadu iespaidu gan jau tas atstās.

Pie kam,japiekrit tomer Tev par info ierobežošanu-ja skatamies klipus,kur nigēri 24/7 pīpē zāli un propogandē kriminālas darbības,nenobriedušam prātam tas var likties ļoti ok,netiek jau parādīta ši dzivesveida negatīva puse,diemžēl


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?