masha_nje_vasha ([info]masha_nje_vasha) rakstīja,
@ 2004-07-02 15:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:no no, no no no!
Mūzika:shons svilpo!

viss, kas uz sirc
mashiinas, kuraas liekas, ka neviena nav; melnie puishi, kuriem shkjiet, ka vinji ir pasaules iekaarojamaakie viirieshi; cilveeki, kuriem neienaak praataa ka nav jeegas runaat ar mani itaaliski vai franciski; lieliskie latvju puishi, kuri anglju meiteneem saka - tu esi resna un anglju meitenes, kuraam shkjiet, ka tas noziimee - i love u; klubi, melnais francuuzis, kursh katru dienu pasaka uz kurieni jaaiet vakaraa izklaideeties; vaacu meitene, kuras darba pienaakumos ietilpst iet uz pub`u ar gariigi nepilnveertigiem cilveekiem; maize, kas ir suitable for vegetarians; plastmasas pusdienas; indiete kluba tualetee, kura piedaavaa iepuust matos laku; vibratoru automaats - iemet 6 moneetas un ieguusti savaa iipashumaa vibratoru ar divaam baterijaam; regeja paarnjemts kalifornietis, psihomaats skolotaajs, kursh pasludina sevi par visseksiigaako visaa pilseetaa;
ja vien vinji visi ticeetu, ka es neesmu labaakaa tenisiste savaa mazajaa karaljvalstii un ka es tieshaam neesmu guleejusi ar gorbochovu, buutu vienkaarshaak.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazheks
2004-07-02 20:05 (saite)
gorbačovu, ibio. bet labs. es jau sāku mazliet tam visam noticēt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]masha_nje_vasha
2004-07-06 16:19 (saite)
kam noticeet? ka es guleeju ar gorba4ovu? ka neguleeju? ka var dabut vibratoru pa £6? a?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Neticami!
[info]masha_nje_vasha
2004-07-05 14:02 (saite)
Shodien pamodos ar tavu sms un vieniigais ko speeju izsdariit-plati pasmaidiit un atkal iesliigt savos paltajos peeljos!=) Nu tieshaam kruti! Nezinu, kaa tev tas izdodas, bet man radies iespaids, ka tu tieshaam dziivo, lido, piedziivo sapnju piepildiijumu, ne?! A zin ko es? 6dien sadzeeru shampi klubaa ar savu sapnju viirieti(vismaz man taa likaas, jo vinsh tak dejoja veel labaak nekaa braalis!), bet shodien, kad vinsh zvaniija, lai mani kkur uzaicinaatu, es pateicu, ka nekas nesanaaks...Kaa es sev riebjos! Un tas viss tikai taapeec, ka Baltais princis jau reiz lika man mociities sircapzinjas paarmetumos.fuck.
Bet cerams, ka ar to dziive neapstaajas. Veel jau priekshaa kantri fests, kur atkal buus pilns ar visaadiem feisiem un kas zin-varbuut zvaigzhnju staavoklis buus man labveeliigs!
turies, chiksa!
P.S.Beidzot sanjeemos arii apshnjikaat savas cirtas-tagad kaa taads mazs skrullis te vazaajos!=) buchas!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Neticami!
[info]masha_nje_vasha
2004-07-06 16:18 (saite)
tas ka man ir shizofreenijas simptomi, protams, nav nekas jauns, bet es buutu arii ljoti prieciiga, ja zinaatu kas shoreiz raxta kaa chiyo.tieshaam :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?